Ο Λοντίγκιν στο ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ

Οι «Ζωσιμάδες» δεν θυμίζουν σε τίποτα τον αγωνιστικό χώρο άλλων χρόνων και ο Γιούρι Λοντίγκιν απένειμε τα εύσημα στους αρμόδιους μετά το ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος

Για χρόνια ο ΠΑΣ Γιάννινα γινόταν μονίμως δέκτης παραπόνων για την κατάσταση στους «Ζωσιμάδες». Ποιος μπορεί να ξεχάσει το περιβόητο μηχάνημα που είχε γίνει viral και είχε δώσει τη δυνατότητα να τρολάρουν ακόμη και οι «Ράδιο Αρβύλα»;

Υπήρξαν εποχές που οι παίκτες δεν μπορούσαν καν να βηματίσουν καλά. Ένας εξ αυτών, ο Κώστας Αποστολάκης, τραυματίστηκε πατώντας στον πάγο. Άλλες φορές ήταν η βροχή εκείνη που έκανε τον αγωνιστικό χώρο να μετατρέπεται σε βούρκος. Περίπου πριν έναν χρόνο είδαμε τέτοια σκηνικά.

Μόνο που πλέον έχει γίνει πολύ μεγάλη προσπάθεια. Την τελευταία διετία ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ασχοληθεί με αυτό το θέμα και η πρόοδος είναι σαφής. Αυτό επιβεβαιώθηκε και στο ματς με τον Βόλο. Με τέτοια βροχόπτωση, ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση.

Ένας από τους πλέον ειδικούς για να μιλήσουν για αυτό, είναι ο Γιούρι Λοντίγκιν. Αγωνίστηκε στο ματς, έχει δει και την περσινή κατάσταση και τοποθετήθηκε ενδεχομένως γιατί γνωρίζει τι έχει ειπωθεί κατά διαστήματα. Άλλωστε με το παραμικρό, η συζήτηση που σηκώνεται για τους «Ζωσιμάδες» είναι μεγάλη, αλλά μόνο στα αρνητικά. Στα θετικά δεν λέει κανείς κάτι.

Βρέθηκε, λοιπόν, ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα. Σε ένα story του στο Instagram ανέφερε το ακόλουθο: «Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που φρόντισαν αυτό το γήπεδο να είναι σε τέτοια εξαιρετική κατάσταση μετά από τοοοοοση κακοκαιρία». Στη συνέχεια προσέθεσε κάποια χειροκροτήματα!

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο