Ο Ηρακλής Μεταξάς στο Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα

Όσα δήλωσε ο Ηρακλής Μεταξάς στη media day που έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα

Μπορεί το 5-0 επί του Άρη να ήταν επιβλητικό, όμως, ο ΠΑΣ Γιάννινα καλείται να κρατήσει χαμηλά την μπάλα, όπως είπε ο Ηρακλής Μεταξάς. Ακόμη υπάρχει πολύς δρόμος και δεν έχουν καταφέρει κάτι οι Ηπειρώτες σύμφωνα με τον προπονητή τους.

Εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ ο Μεταξάς παραχώρησε συνέντευξη Τύπου. Τα περισσότερα που ειπώθηκαν εκεί δεν είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τα σημαντικά ήταν δύο, πλην της αναφοράς στο ποιοι είναι διαθέσιμοι για το επόμενο ματς. Το ένα είχε να κάνει με το πώς θα διαχειριστεί αυτή τη μεγάλη νίκη ο ΠΑΣ Γιάννινα. Το άλλο για τις μεταγραφές.

Σε ερώτηση που του έγινε για το ενδεχόμενο προσθηκών τον Ιανουάριο ο Μεταξάς το ξέκοψε τελείως τονίζοντας ότι «είναι νωρίς ακόμα». Αυτή, βέβαια, είναι η μισή αλήθεια. Η υπόλοιπη είναι ότι ήδη έχει ξεκινήσει η αναζήτηση. Γνωρίζουν οι Ηπειρώτες τις θέσεις στις οποίες θα ενισχυθούν και γίνεται έρευνα αγοράς.

Όσον αφορά το κομμάτι της αυτοσυγκέντρωσης ο Μεταξάς τόνισε ότι «είδα χθες τη συνέντευξη τύπου του ΠΑΟΚ και ρωτήθηκε κάτι παρόμοιο ο συνάδελφός μου (σ.σ. Λουτσέσκου), γιατί κάποιες φορές πάνε καλά και κάποιες άσχημα. Και είπε ‘δεν μάθαμε μετά από νίκες να κρατάμε τη συγκέντρωση. Δύο-τρεις μέρες νωρίτερα πρέπει να ξεχνάμε το προηγούμενο παιχνίδι και να είμαστε πάλι στο μηδέν‘. Μου άρεσε αυτό γιατί τα ίδια έλεγα κι εγώ μέσα στα αποδυτήρια τις προηγούμενες μέρες και θα το πω και άλλη μία φορά. Είναι ωραίο να κερδίζεις, αλλά μην τρελαινόμαστε κιόλας. Είτε 0-1 είτε 0-5, πάλι τρεις βαθμούς κερδίζεις. Δεν έγινε τίποτα παραπάνω».