Με τις γνωστές απουσίες θα αγωνιστεί κόντρα στον Άρη ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ποιους άφησε εκτός ο Ηρακλής Μεταξάς. 

Να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Ριζούπολη μετά την πρώτη του φετινή ήττα θέλει ο ΠΑΣ Γιάννινα

Την πρώτη του ήττα στη φετινή σεζόν γνώρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς με τον Ολυμπιακό. Απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, λοιπόν, καλείται να αντιδράσει.

Δεν έχουμε δει τους Ηπειρώτες να παίζουν μετά από αρνητικό αποτέλεσμα. Γι’ αυτό και το παιχνίδι στη Ριζούπολη έχει μία ιδιαιτερότητα. Ο Απόλλων Σμύρνης, μάλιστα, καίγεται για νίκη ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πρέπει να δείξει τη σοβαρότητα που έως τώρα έχει βγάλει αμυντικά.

Την Τετάρτη (20/10) ξεκίνησαν οι Ηπειρώτες την προετοιμασία τους για το ματς του Σαββάτου (24/10) και ο Ηρακλής Μεταξάς είδε τον Μιλιντσεάνου να βγάζει το πρόγραμμα. Καλύτερα είναι και ο Σάλιακας, που συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος.

Αμφότεροι δεν έχουν κάτι σημαντικό και υπολογίζονται για τη συνέχεια. Το πιο πιθανό είναι να πάρουν ξανά φανέλα βασικού, αν και περισσότερα θα φανούν στις επόμενες προπονήσεις. Τότε θα κάνει και τις δοκιμές του ο Μεταξάς.

Πολλές επιλογές δεν υπάρχουν. Η πεντάδα στην άμυνα (μαζί με τον Λοντίγκιν) και οι δύο χαφ, έχει φανεί πως έως τώρα δεν βγαίνουν με τίποτα. Επιθετικοί μόνο δύο υπάρχουν ούτως ή άλλως και το θέμα είναι το εάν θα διατηρήσει ως εξτρέμ τους Σνάιντερ και Γκαρντάφσκι. Παρεμπιπτόντως, ο Λώλης ξεπέρασε την ίωση που είχε. Το αν θα μπει στην αποστολή ή όχι, είναι θέμα προπονητή.