Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος και θέλει να έχουν μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά και να χαρεί ο κόσμος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα παίξει πάνοπλος κόντρα στην Φενέρμπαχτσε με στόχο να δώσουν χαρά και στον κόσμο της ομάδας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος και θέλει να έχουν μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά και να χαρεί ο κόσμος.

Το πρώτο σχόλιο του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς που θα δώσει την Πέμπτη ο Ολυμπιακός: «Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα, κάποιον τραυματισμό ή κάποια απουσία μετά την ΑΕΚ. Οι απόντες στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, Καρμπόβνικ και Κούντε, χθες προπονήθηκαν κανονικά. Σήμερα θα εκτιμηθεί ξανά η κατάστασή τους. Με εξαίρεση τον Κώστα Φορτούνη, που είναι καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης, όλοι είναι παρόντες και διαθέσιμοι.

Οσον αφορά στα πρόσωπα και στην 11άδα, δεν θα σας τα αποκαλύψω εδώ, παρότι οι αποφάσεις έχουν παρθεί και γνωρίζουν ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα χρησιμοποιήσουμε. Το παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με το παιχνίδι που είδαμε στην Τουρκία».

Για τα λάθη της άμυνας κόντρα στην ΑΕΚ: Πραγματικά στην ΑΕΚ κάναμε πολύ καλό παιχνίδι τακτικά. Με εξυπνάδα. Κάναμε πράγματα που είχαμε εφαρμόσει για να εκπλήξουμε τον αντίπαλο. Λάθη υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Τα λάθη στην άμυνα ήταν ατομικά. Εάν ήταν συνολικό πρόβλημα στην άμυνα ναι θα με απασχολούσε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το ματς με την ΑΕΚ και αυτά τα ατομικά λάθη συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.

Πέδρο Μαρτίνς: Οι αλλαγές της Φενέρμπαχτσε και η ευρωπαϊκή πορεία

Για το γεγονός πως η Φενέρμπαχτσε θα παίξει με πολλές αλλαγές τακτικά και σε πρόσωπα, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι: Υπάρχει μια αμφιβολία για το πόσους θα βάλει στην άμυνα. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Είτε ο αντίπαλος είναι πιο κλειστός, είτε ανοικτός. Έχουμε τη στρατηγική μας. Στόχος καλό ματς, με κατοχή και μπροστά στο κόσμο μας να κάνουμε μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά.

Για τις Μπαρτσελόνα, Μπενφίκα που μπορεί να προκύψουν αντίπαλοι στην επόμενη φάση. Και αν το κίνητρο μιας ενδεχόμενης κόντρας έχει να κάνει σε σχέση με την διοργάνωση που θέλουν να παίξουν στην πορεία, γιατί υπάρχει και το Conference League, μέσω της 3ης θέσης: Όχι ποτέ δεν μας πέρασε από το μυαλό να μην συνεχίσουμε στο Europa. Αυτός είναι ο στόχος. Είτε είναι η Μπαρτσελόνα είτε η Μπενφίκα είναι δεδομένο πως εξελίσσεται το Europa σαν ένα μικρό Champions League. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε στο Europa και αυτό προστάζει η ιστορία και η κουλτούρα του συλλόγου μας.