Μανώλης Μαθιουλάκης και Σήφης Δελάκης θα καθίσουν στο τραπέζι την Κυριακή (3/6) για να συζητήσουν τις προϋποθέσεις μία επικείμενης συμφωνίας

Η αλλαγή σελίδας στον Πλατανιάς δείχνει να είναι πιο κοντά από ποτέ. Η συνάντηση του Μανώλη Μαθιουλάκη με τον Σήφη Δελάκη, την προσεχή Κυριακή (3/6) αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

Αυτό που ξέρουμε μέχρι στιγμής είναι ότι υπάρχει πρόθεση από την πλευρά του επικεφαλής της Παλαιοχώρας (η οποία συμμετέχει στον 8ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής) να εμπλακεί στα διοικητικά δρώμενα του Πλατανιά.

Ένα από τα ενδεχόμενα που έχουν κυκλοφορήσει είναι να εξασφαλίσει το πακέτο των μετοχών και να πάρει εξ ολοκλήρου την ομάδα. Ένα δεύτερο είναι να προκύψει μία συγχώνευση μεταξύ των δύο ομάδων, σε ένα αντίστοιχο πλαίσιο όπως έγινε με τους Κισσαμικό και ΑΟ Χανίων.

Αυτά και πολλές άλλες λεπτομέρειες που θα αφορούν μία επικείμενη συμφωνία θα πέσουν στο τραπέζι της συζήτησης της Κυριακή (3/6).

Ένα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να παραθέσουμε είναι ότι το ενδεχόμενο της αναδιάρθρωσης των κατηγόριων, μπορεί να αποτελέσει ένα έξτρα δέλεαρ ή να ανατρέψει εντελώς τις ισορροπίες. Ίδωμεν μέχρι την Κυριακή…