×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ποδόσφαιρο Γυναικών: Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ – «Δεν το πανηγυρίζουμε»


Μαρία Καλτσίδη

Ποδόσφαιρο Γυναικών: Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ – «Δεν το πανηγυρίζουμε»


Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, σχετικά με το πρωτάθλημα γυναικών.

Σε αυτήν, αποφασίστηκε η επικύρωση της βαθμολογίας και έτσι η ομάδα του ΠΑΟΚ ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια για το 2020 και θα αγωνιστεί στο Champions League της νέας περιόδου.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, στις 14 αγωνιστικές που παίχτηκαν (από τις 22), είχε το απόλυτο των νικών και απείχε επτά βαθμούς από τον Άρη.

Στην ψηφοφορία, ο εκπρόσωπος του δικεφάλου, Μάκης Γκαγκάτσης, διατήρησε την στάση του συλλόγου όλο αυτό το διάστημα και ψήφισε να μπει παύλα στη φετινή σεζόν, θυσιάζοντας τον τίτλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σούπερ ατζέντης επενδύει στο ποδόσφαιρο γυναικών στην Ελλάδα!

Μάλιστα, στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η δήλωση του εφόρου της ομάδας, Κώστας Βαρδαλή, ο οποίος είπε:

«Από την αρχή έως το τέλος κατά την κρίση της πανδημίας μείναμε σταθεροί και αταλάντευτοι στην φιλοσοφία μας τα φετινά πρωταθλήματα να θεωρηθούν ως μη γενόμενα, αφενός μεν για να προστατεύσουμε την υγεία των αθλητών και αθλητριών όλης της Ελλάδος και αφετέρου γιατί είμαστε απολύτως αντίθετοι στον ορισμό πρωταθλητών. Όπως στο αντίστοιχο πρωτάθλημα του γυναικείου χάντμπολ, έτσι και εμείς δεν πανηγυρίζουμε το φετινό πρωτάθλημα. Κρατάμε τα πανηγύρια για την επόμενη χρονιά, ο ΠΑΟΚ πανηγυρίζει τα πρωταθλήματα, τα οποία μέχρι το τελευταίο τους λεπτό παίζονται στους αγωνιστικούς χώρους».Τελευταία Νέα