Πολλά τα λεφτά για Μιραλάς

Ο Βέλγος επιθετικός μπορεί να θέλει να μείνει, αλλά η Έβερτον είναι δύσκολη σε διαπραγματεύσεις και πρέπει να αλλάξουν πολλά για να συνεχίσει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα
Πολλά τα λεφτά για Μιραλάς

Η επιθυμία του Κέβιν Μιραλάς, είναι μα μείνει στον Ολυμπιακό. Είναι ξεκάθαρο και το δηλώνει συνεχώς. Όμως, όπως ανέφερε το Sportime, στο φύλλο του Μεγάλου Σαββάτου, είναι προς την έξοδο.

Τα χρήματα που απαιτούνται είναι πολλά και η Έβερτον δεν είναι διατεθειμένη να ρίξει τις απαιτήσεις της. Ειδικά προς τον Ολυμπιακό, από τον οποίο πήρε τον Μιραλάς, το 2012, δίνοντας περίπου 8 εκατ. ευρώ. Το λιγότερο αυτά ζητάει για τον Βέλγο άσο.

Επίσης ο ίδιος έχει συμβόλαιο που του αποφέρει περίπου 5 εκατ. ευρώ το χρόνο. Οι “ερυθρόλευκοι” κάλυψαν τα μισά από αυτά για να γίνει ο 6μηνος δανεισμός του από την Έβερτον.

Οι διαπραγματεύσεις που αναμένεται να γίνουν μετά τη λήξη της σεζόν, για αγορά, είτε νέο δανεισμό του Μιραλάς, θα είναι δύσκολες. Οι Πειραιώτες θα κληθούν είτε να δώσουν ένα ποσό κοντά στα 8 εκατ. ευρώ, για να τον αγοράσουν ή να δώσουν περίπου 4 εκατ. ευρώ για δανεισμό.

Κι όλα αυτά σε μια ακόμα δύσκολη εποχή για το ελληνικό ποδόσφαιρο,. χωρίς εγγυημένα έσοδα ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ, τη νέα σεζόν και με την απόφαση για μείωση του μπάτζετ.

Θα πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά στα οικονομικά μεγέθη της περίπτωσης του Μιραλάς, για να μείνει στον Ολυμπιακό.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!