Πρωτοσέλιδο Sportime (19/3) : Δεν αστειεύονται στο Champions League – Όταν μιλούν οι μεγάλοι
Τα αποτελέσματα των τελευταίων ημερών στο Champions League δείχνουν ξεκάθαρα ποιος κάνει κουμάντο όταν ανεβαίνει η ένταση.
Πρωτοσέλιδο Sportime (19/3) : Η Μπαρτσελόνα «σκόρπισε» τη Νιούκαστλ με επτά γκολ, η Μπάγερν έφτασε τα δέκα συνολικά απέναντι στην Αταλάντα σε δύο ματς, ενώ μία μέρα νωρίτερα η Παρί έκανε επίδειξη δύναμης μέσα στο Λονδίνο απέναντι στην Τσέλσι. Με άλλα λόγια, το μήνυμα είναι ξεκάθαρο.
Όταν το Champions League μπαίνει στα σοβαρά, οι μεγάλες ομάδες βγαίνουν μπροστά. Διότι εκεί δεν υπάρχει χώρος για εκπλήξεις μεγάλης διάρκειας – υπάρχει ποιότητα, εμπειρία και προσωπικότητα.
Από τις «παλιές καραβάνες» της διοργάνωσης, όπως ο Λεβαντόφσκι, μέχρι τους παίκτες που βρίσκονται στο απόλυτο peak τους, όπως ο Χάρι Κέιν, οι πρωταγωνιστές είναι συγκεκριμένοι. Επιπρόσθετα, είναι αυτοί που ξέρουν πότε και πώς να κάνουν τη διαφορά.
Για παράδειγμα, σε τέτοια παιχνίδια δεν μετρά μόνο το ταλέντο, αλλά και το βάρος της φανέλας. Και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στο γήπεδο.
Συμπερασματικά, το Champions League τώρα αρχίζει να… ζεσταίνεται για τα καλά. Και όλα δείχνουν ότι τα καλύτερα είναι μπροστά.

