ΠΣΑΠ: Τηλεδιάσκεψη με την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων για να ξεκινήσουν Super League 2 και Football League


Κώστας Λάππας

ΠΣΑΠ: Τηλεδιάσκεψη με την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων για να ξεκινήσουν Super League 2 και Football League


Ο ΠΣΑΠ έστειλε αίτημα σε ΕΠΟ, Super League 2 για ευρεία τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή των αρμόδιων Υπουργείων και της επιτροπής λοιμωξιολόγων.

Πρωτοβουλία για την επανέναρξη των προπονήσεων σε Super League 2, Football League πήρε ο ΠΣΑΠ.

Το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών έστειλε αίτημα στην ΕΠΟ και τη διοργανώτρια, ώστε να προσκληθούν σε ευρεία τηλεδιάσκεψη εκπρόσωποι Υπουργείων και της επιτροπής λοιμωξιολόγων για να τεθεί επί τάπητος το πρόβλημα με τη μη έναρξη.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ

«Ενόψει των τελευταίων εξελίξεων και της δραματικής καθυστέρησης στην επανέναρξη των προπονητικών και αγωνιστικών δραστηριοτήτων στις δύο επαγγελματικές κατηγορίες Super League 2 και Football League, ο ΠΣΑΠ έστειλε αίτημα στην ΕΠΟ και τη διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων, το οποίο κοινοποιήθηκε και στη Super League 1, ώστε από κοινού να προσκληθούν σε ευρεία τηλεδιάσκεψη εκπρόσωποι των αρμοδίων Υπουργείων και της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων, όπου και θα τεθεί επί τάπητος το μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την μη έναρξη των πρωταθλημάτων.

Ο Νοέμβριος ουσιαστικά παρήλθε, οι κατηγορίες παραμένουν ανενεργές από τον περασμένο Μάρτιο και προ πολλού περάσαμε από το σημείο μηδέν».


Sportime Extras