ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ροντινέι: Το παλεύει για επιστροφή αλλά δύσκολα

Ο Ροντινέι δίνει μάχη με τον χρόνο για να επιστρέψει στη δράση, όμως δύσκολα θα προλάβει Λάρισα και Μπαρτσελόνα σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο.
Ροντινέι: Το παλεύει για επιστροφή αλλά δύσκολα

Ο Ροντινέι δίνει μάχη με τον χρόνο για να επιστρέψει στα γήπεδα. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ του Ολυμπιακού ακολουθεί με συνέπεια το πρόγραμμα αποκατάστασης και προσπαθεί να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί. Είναι πάντα από τους πρώτους που φτάνουν στο προπονητικό κέντρο και από τους τελευταίους που αποχωρούν, δείχνοντας την αποφασιστικότητά του να γυρίσει δυνατός.

Παρά τη βελτίωση που παρουσιάζει, το ενδεχόμενο συμμετοχής του στα επόμενα παιχνίδια με ΑΕΛ και Μπαρτσελόνα θεωρείται απίθανο. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να ρισκάρουν με έναν παίκτη που αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς στο δεξί άκρο της άμυνας. Προτιμούν να του δώσουν όσο χρόνο χρειαστεί για να επιστρέψει στο 100% και να είναι έτοιμος για τη δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο ίδιος δείχνει πλήρη αφοσίωση στο πλάνο των φυσικοθεραπευτών και διατηρεί υψηλό ηθικό, γνωρίζοντας πόσο τον υπολογίζει ο προπονητής του. Η επιστροφή του δε θα αργήσει, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα χρειαστεί λίγο ακόμη υπομονή. Ο Ροντινέι το παλεύει καθημερινά, όμως ο στόχος είναι να επανέλθει έτοιμος και όχι απλώς διαθέσιμος αλλά κυρίως να αποφύγει την όποια υποτροπή.

Διονύσης Αντωνέλλος

Δημοσιογράφος με εμπειρία σε blogging, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Γράφω και μιλάω για όσα με απασχολούν καθημερινά και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Πιστεύω στις ιστορίες που κάνουν τον άνθρωπο καλύτερο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Τρίβει τα χέρια του ο ΠΑΟΚ – Τρομερός ο Μύθου!

Τρίβει τα χέρια του ο ΠΑΟΚ – Τρομερός ο Μύθου!

Ακόμα μία επένδυση του ΠΑΟΚ δείχνει να βγαίνει!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λιονέλ Μέσι: Ο απόλυτος ρέκορντμαν σε συμμετοχές σε Παγκόσμιο Κύπελλο!

Λιονέλ Μέσι: Ο απόλυτος ρέκορντμαν σε συμμετοχές σε Παγκόσμιο Κύπελλο!

Δεν υπάρχουν αυτά που έχει κάνει ο Λιονέλ Μέσι!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παρί Σεν Ζερμέν: Έχει το τέλειο σχέδιο για να κάνει δικό της τον Βινίσιους!

Παρί Σεν Ζερμέν: Έχει το τέλειο σχέδιο για να κάνει δικό της τον Βινίσιους!

Θα καταφέρει τη μεταγραφική… βόμβα η Παρί Σεν Ζερμέν;

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κριστιάνο Ρονάλντο: Να και ένα στατιστικό που κανείς δεν περίμενε από τον Πορτογάλο!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Να και ένα στατιστικό που κανείς δεν περίμενε από τον Πορτογάλο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε ένα στατιστικό που κανείς σίγουρα δεν περιμένει!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Ο Δώνης που προβληματίζει!

Άρης: Ο Δώνης που προβληματίζει!

Οι συνεχόμενοι μυϊκοί τραυματισμοί του Δώνη που προβληματίζoυν πολύ τα στελέχη του Άρη και τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Επιστροφή για τον Βασίλη Σκαλτσά στο πάγκο

Επιστροφή για τον Βασίλη Σκαλτσά στο πάγκο

Ο Βασίλης Σκαλτσάς επιστρέφει στο Μαρούσι με στόχο να επαναφέρει την ομάδα σε ανταγωνιστική τροχιά και υψηλές επιδόσεις στη Β’ ΕΠΣΑ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Σπουδαία διάκριση για τον Μουζακίτη – Κατέκτησε το Golden Boy Web 2025!

Ολυμπιακός: Σπουδαία διάκριση για τον Μουζακίτη – Κατέκτησε το Golden Boy Web 2025!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κερδίζει διακρίσεις χάρη στους νέους από τις ακαδημίες του!

Ποδόσφαιρο
Μεταδόσεις: Ελλάδα – Σκωτία: Σε ποιο κανάλι θα δείτε την αναμέτρηση!

Ελλάδα – Σκωτία: Σε ποιο κανάλι θα δείτε την αναμέτρηση!

Πού θα δείτε το Ελλάδα – Σκωτία!

Μεταδόσεις
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές : Τα ζητήματα του Μίστα και ο Μπότης

Ολυμπιακός μεταγραφές : Τα ζητήματα του Μίστα και ο Μπότης

Ο γκολκίπερ της Ρίο Άβε Μίστα είναι στο μικροσκόπιο, αλλά υπάρχει και το project που λέγεται Μπότης…

Ποδόσφαιρο