ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνελήφθη για χρηματισμό ο Αλβανός διαιτητής του Άρης-ΠΑΟΚ !

Συνελήφθη να χρηματίζεται ο Αλβανός διαιτητής του Άρης-ΠΑΟΚ.
Συνελήφθη για χρηματισμό ο Αλβανός διαιτητής του Άρης-ΠΑΟΚ !

Μετά την σκοτεινή υπόθεση με την τουλάχιστον περίεργη απόφαση της ΕΠΟ να αντικαταστήσει τους Πολωνούς διαιτητές που είχαν οριστεί στο ΑΕΚ – Άρης με Έλληνες, προκύπτει μία ακόμη είδηση που προκαλεί ερωτηματικά. Οπως έγινε γνωστό ο Αλβανός VARίστας στο πρόσφατο Άρης-ΠΑΟΚ, εμπλέκεται σε σκάνδαλο χειραγωγημένου αγώνα!

Θυμίζουμε οτι ο Άρης έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Τζουχίν Τζάγια (έτσι ονομάζεται ο Αλβανός διαιτητής), αλλά και του Σουηδοϊρακινού που είχε σφυρίξει στο ντέρμπι του Βικελίδης ως πρώτος. Για την ακρίβεια είχαν καταλογίσει το light πέναλτι στον Σβαμπ σε ανεπαίσθητο μαρκάρισμα του Μπράμπετς. Το Sportime σας είχε αποκαλύψει οτι ο Αλβανός VARίστας επέμενε για το πέναλτι, το οποίο όμως ειδικά με on field review, δεν δίνεται ποτέ!

Ένας διαιτητής που είχε πάρει πιστοποίηση για VAR λιγότερο από δύο μήνες πριν το σημαντικό ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ, ενώ ο Σουηδοϊρακινός που είχε ορίσει η ΕΠΟ δεν είχε καν εμπειρία αφού στη Σουηδία δεν χρησιμοποιείται τέτοια τεχνολογία.

 

Σε σκάνδαλο χειραγωγημένου αγώνα εμπλέκεται ο Τζουχίν Τζάγια, ο Αλβανός διαιτητής που επέλεξε η ΕΠΟ για υπεύθυνο του VAR στο Άρης-ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά το θέμα που προέκυψε την εμπλοκή του Αλβανού σε χειραγώγηση αγώνων, η αλβανική εφημερίδα «Panorama Sport», αναφέρει πως «ο νεαρός διαιτητής συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να χρηματίζεται από τον πρόεδρο της ομάδας, Μπίλις, η οποία ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει χθες την Καστριότι, όμως η αναμέτρηση αναβλήθηκε, μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις και τις κατηγορίες για δωροδοκία του Τζάγια»!

Γενικότερα τα αλβανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι τόσο ο διαιτητής όσο και η οικογένειά του δέχονται απειλές για τη ζωή τους, μετά την αποκάλυψη του θέματος και προσθέτουν ότι άγνωστοι τον κυνήγησαν για να τον λιντσάρουν! Η Αλβανική ομοσπονδία σκοπεύει να τον καταγγείλει στην ΟΥΕΦΑ.

Εφόσον ισχύουν τα παραπάνω εγείρονται πολλά ερωτηματικά για την επιλογή της ΕΠΟ του Τάκη Μπλατάκου να ορίσει έναν τέτοιο διαιτητή σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι των πλέι οφ όπως το Αρης-ΠΑΟΚ, στο οποίο διακυβεύονται πολλά.

Σε σκάνδαλο χειραγωγημένου αγώνα εμπλέκεται ο Τζουχίν Τζάγια, ο Αλβανός διαιτητής που επέλεξε η ΕΠΟ για υπεύθυνο του VAR στο Άρης-ΠΑΟΚ.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.