Σκασμένος ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στον Ολυμπιακό με Κορμπεράν!

Από το πουθενά πολύ πίσω στις επιλογές του Ισπανού τεχνικού του Ολυμπιακού ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Κουβέντα δεν έβγαλε στο ταξίδι της επιστροφής του Ολυμπιακού από τη Γαλλία ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο λόγος;

Ξαφνικά έχει μείνει πολύ πίσω στις επιλογές του Ισπανού τεχνικού της ομάδας του Πειραιά. Ζόρικες μέρες για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η επιστροφή στου στην Ελλάδα και τη Super League 1, σίγουρα εκλήφθηκε ως μεταγραφικό κόλπο-γκρόσο.

Πόσω μάλλον, επικοινωνιακά που στήθηκε ένας χορός για νίκη απέναντι στην ΑΕΚ. Και όντως. Σημαίνοντα ρόλο στο come back του έπαιξε το κουμπαράκι του, ο Βασίλης Τοροσίδης.

Οι δύο τους άρχισαν να κάνουν τα τηλέφωνα στον Μανωλά για να τον «ψήσουν» να τους κάνει παρέα στον Πειραιά. Όπερ και εγένετο. Μόνο που άπαντες υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο.

Όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», ο Βασίλης Τοροσίδης αποχώρησε αθόρυβα και ο Sokratis εδώ και καιρό –και δίχως ουσιαστική αγωνιστική εξήγηση- αισθάνεται «ξένο σώμα» στον Ολυμπιακό.

Με αποκορύφωμα το ματς της Πέμπτης με 3άδα στα στόπερ και δίχως τον τιμωρημένο Μπα, εκείνος δεν σηκώθηκε ούτε για ζέσταμα. Μήνυμα ελήφθη! Δεν είπε κουβέντα στο ταξίδι της επιστροφής…