Ανακοίνωσε Τζουμερκιώτη η Ηλιούπολη


Sportime Team

Ανακοίνωσε Τζουμερκιώτη η Ηλιούπολη


Ο Σωτήρης Τζουμερκιώτης θα είναι ο νέος προπονητής του Γ.Σ. Ηλιούπολης, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (28/5).

Γνώριμα τα λημέρια για τον 40χρονο τεχνικό, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα από το 2002 έως το 2004, όταν η ομάδα ανέβηκε από Α’ ΕΠΣΑ στη Δ’ Εθνική.

Ο 40χρονος είναι κάτοχος διπλώματος UΕFA A’ και για πολλά χρόνια διετέλεσε προπονητής στην Καλλιθέα Κ20 (3 πρωταθλήματα), βοηθός προπονητή στη Football League με (Γκώνια, Κουρμπανά, Σταθόπουλο), πρώτος προπονητής στη Football League (παραμονή ομάδας), προπονητής στη Γ’ Εθνική. Επίσης διετέλεσε και προπονητής σε Ατρόμητο Πειραιά και Κόρινθο.

Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Ιγνάτιος Σακελλαρίδης, διπλωματούχος UEFA και ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο (προπονητής τερματοφυλάκων, scouter).

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο Σωτήρης Τζουμερκιώτης είπε: «Είναι τιμή μου που αναλαμβάνω την τεχνική ηγεσία του Γ.Σ. Ηλιούπολης. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της διοίκησης για τον επαγγελματικό τρόπο που με προσέγγισαν για να συνεργαστούμε.

Σίγουρα μεγάλο ρόλο στην επιλογή μου έπαιξε το γεγονός ότι έχω περάσει από το σωματείο ως ποδοσφαιριστής κατακτώντας εκείνη την περίοδο το αήττητο-πρωτάθλημα με προπονητή τον Πέτρο Δημητρίου.

Το μήνυμα μου στον κόσμο είναι ότι θα δώσω τα πάντα για την ομάδα. καθώς θεωρώ ότι η συγκεκριμένη κατηγορία είναι… μικρή για την Ηλιούπολη».


Sportime Extras