ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Βουλή δικογραφία για Παππά – Βασιλειάδη για τις δαπάνες του VAR

Ποινική δικογραφία που αφορά τον πρώην υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη και τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά διαβιβάστηκε στη Βουλή διαβιβάστηκε από τον υπουργό Δικαιοσύνης. Η δικογραφία με βάση τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, σύμφωνα με πληροφορίες αφορά τη χρήση του συστήματος VΑR (video assistant referee) στον ποδοσφαιρικό αγώνα Βόλος – Ολυμπιακός (0-0),...
Στη Βουλή δικογραφία για Παππά – Βασιλειάδη για τις δαπάνες του VAR

Ποινική δικογραφία που αφορά τον πρώην υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη και τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά διαβιβάστηκε στη Βουλή διαβιβάστηκε από τον υπουργό Δικαιοσύνης.

Η δικογραφία με βάση τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, σύμφωνα με πληροφορίες αφορά τη χρήση του συστήματος VΑR (video assistant referee) στον ποδοσφαιρικό αγώνα Βόλος – Ολυμπιακός (0-0), στον οποίο είχε ακυρωθεί κανονικό γκολ των φιλοξενούμενων, με τον διαιτητή να συμβουλεύεται μάλιστα το VAR.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός: Αν μπλέξει με τον Νόρσινγκ, μπλέκει και με τον Μίνο Ραϊόλα!

Στο διαβιβαστικό της δικογραφίας οι κ.κ. Βασιλειάδης και Παππάς καλούνται να ελεγχθούν σύμφωνα με μηνυτήρια αναφορά του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη, για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας κατά συναυτουργία.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.