×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Στουτγάρδη: Δοκιμάστηκε ο 16χρονος Σταματάκης


    Sportime Team

Στουτγάρδη: Δοκιμάστηκε ο 16χρονος Σταματάκης. Η Στουτγάρδη κάλεσε στη Γερμανία για δοκιμή τον 16χρονο Ρούσσο Σταματάκη από τον Ατσαλένιο


Μία ιδιαίτερη εμπειρία πέρασε ο 16χρονος, Ρούσσος Σταματάκης, που βρέθηκε για τέσσερις μέρες στην Στουτγάρδη, στο προπονητικό της κέντρο.

Πρόκειται για ένα αριστερό μπακ με ύψος 1,84 μ. ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΟΦΗ και αυτή την περίοδο είναι στα τμήματα υποδομών του Ατσαλένιου.

Οι Γερμανοί είχαν ενημερωθεί για μία εξαιρετική περίπτωση και αφού τον τσέκαραν, απέστειλαν επίσημη πρόσκληση στον Ατσαλένιο, προκειμένου να τον δουν από κοντά.

Ο Σταματάκης (τρίτος από αριστερά στη φωτό) μετέβη εν τέλει στη Γερμανία κι αφού πέρασε από εξονυχιστικό έλεγχο, συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας.

Στη Στουτγάρδη έμεινε για τέσσερις μέρες, όπου εκτός από προπονήσεις έλαβε μέρος και σε κάποια φιλικά παιχνίδια.

Εν συνεχεία επέστρεψε στην Ελλάδα. Η Στουτγάρδη έχει ανοίξει το φάκελο του νεαρού και πλέον τον παρακολουθεί, έτσι ώστε να τον καλέσει ανά πάσα στιγμή.

Σύμφωνα δε με τις πληροφορίες, ο Σταματάκης θα βρεθεί για δεύτερη φορά στη Γερμανία, τον προσεχή Οκτώβριο, ώστε να περάσει από δεύτερο στάδιο αξιολόγησης.


Τελευταία Νέα