ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στραβωμένος ο Μαυροπάνος – Σκέψεις για αλλαγή ατζέντη για να φύγει από Στουτγκάρδη

Ήθελε να κάνει ένα βήμα παραπάνω ο Μαυροπάνος, οι πόρτες κλείνουν και ο ίδιος σκέφτεται διαφορετικά την επόμενη μέρα του.
Στραβωμένος ο Μαυροπάνος – Σκέψεις για αλλαγή ατζέντη για να φύγει από Στουτγκάρδη

Ο Ντίνος Μαυροπάνος αλλιώς τα περίμενε αυτό το καλοκαίρι κι αλλιώς του έρχονται τα πράγματα. Η Στουτγκάρδη, ο Περέα, η επόμενη μέρα του και οι δύο μεγαλοεταιρείες που είναι έτοιμος να του κάνουν «πέσιμο» και να του αλλάξουν μανατζερική στέγη.

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», η ελληνική πιάτσα είναι πολύ μικρή, ακόμα και για τους παίκτες που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Πολύ λίγα πράγματα μένουν κρυφά, ειδικά αν υπάρχει έντονος προβληματισμός, όπως και στην περίπτωση του Μαυροπάνου, που είναι ένας από τους Έλληνες του Εξωτερικού, που απασχολούν έντονα.

Τα κουτσομπολιά δίνουν και παίρνουν. Ο 25χρονος διεθνής στόπερ που φέτος ενεργοποιήθηκε η οψιόν αγοράς του από την Στουτγκάρδη, στα μέρη που συχνάζει στην γερμανική πόλη αρχίζει και μουρμουράει.

Συγκεκριμένα, δεν είχε στο μυαλό του να μείνει και τρίτη χρονιά στην ομάδα της Bundesliga, ψάχνοντας κάτι άλλο για να κάνει το βήμα παραπάνω.

Οι options των Ντόρτμουντ, Γουέστ Χαμ και δευτερευόντως Νις «χάθηκαν» στην πορεία και μπορεί ο ατζέντης του να έκανε την ντιλάρα με τον Περέα στην Στουτγκάρδη, αλλά ήδη βρίσκεται under pressure, αφού ο Μαυροπάνος θέλει να αποχωρήσει από τη Στουτγκάρδη.

Ήδη, δύο εταιρείες-τσακάλια είναι well-informed για την περίπτωσή του και βρίσκονται από πάνω του. Οσονούπω, νεότερα…

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).

?>