×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Super League 1: D-Day για την αναδιάρθρωση


Κώστας Λάππας

Super League 1: D-Day για την αναδιάρθρωση


Δεν βγαίνουν τα κουκιά… Απόλυτο μπάχαλο και πολύωρες χθεσινοβραδινές συζητήσεις ανάμεσα σε μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ για την περιβόητη αναδιάρθρωση στη Super League.

Η Super League δεν επιθυμεί να αλλάξει ο αριθμός των ομάδων και από 14 να αυξηθεί στους 16. Και στην ομοσπονδία δεν σκέφτονται να πάνε κόντρα στα «θέλω» της Λίγκας, αν και υπάρχουν ακόμα φωνές περί του αντιθέτου.

Η πλειονότητα των ΠΑΕ προτιμούσε εδώ και καιρό το σενάριο για παρουσία δύο επιπλέον, ομάδων στην πρώτη κατηγορία, μέσω του σεναρίου 3-1. Δηλαδή άνοδος των ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλωνα Σμύρνης και Χανιά και υποβιβασμός του Πανιωνίου.

Ακόμα και χθες, αυτό συζητήθηκε από μέλη της ΕΕ που προσπαθούν να βρουν τρόπο να αλλάξουν τα μέχρι σήμερα δεδομένα. Μοιάζει πάρα πολύ δύσκολο να έρθουν τα πάνω-κάτω, ωστόσο ακόμα γίνονται ζυμώσεις και μέχρι τις 5 το απόγευμα που είναι προγραμματισμένο το ΔΣ, θα παιχτούν πολλά ακόμα.

Λίγες ώρες νωρίτερα θα συνεδριάσει η Super League 1, στις 11 το πρωί με σκοπό να επικυρωθεί η βαθμολογία από τις θέσεις 7 έως 14. Ενα ζήτημα που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην διεξαγωγή του μπαράζ. Και αν σ’ αυτό θα αγωνιστεί η Ξάνθη τελικά.

ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης στη Super League 2, στη 1 το μεσημέρι συγκεκριμένα, προκειμένου να αποφασίσουν οι ΠΑΕ, ποια στάση θα κρατήσουν.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras