ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League 2: Δεν έχει πάτο το βαρέλι – Αποχώρησε ομάδα

Με λιγότερες ομάδες θα συνεχιστεί η Super League 2 και ίσως οι αποχωρήσεις συνεχιστούν.
Super League 2: Δεν έχει πάτο το βαρέλι – Αποχώρησε ομάδα

Τα ίδια για άλλη μία χρονιά! Μπορεί οι ομάδες της Super League 2 να πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να παίξουν στην κατηγορία, αλλά το φιάσκο δεν αποφεύχθηκε.

Κάθε ΠΑΕ θεωρητικά έπρεπε να είναι διασφαλισμένη οικονομικά για να βγάλει τη σεζόν. Φυσικά για άλλη μία φορά αυτό δεν συμβαίνει. Ο Απόλλων Λάρισας αποχώρησε επιβεβαιώνοντας πως το βαρέλι δεν έχει πάτο.

Οι Θεσσαλοί την Κυριακή (12/3) διαλύθηκαν με 6-0 από τον Ηρακλή με το παιχνίδι να σταματάει στο 54′ γιατί έμειναν με έξι παίκτες. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το προηγούμενο ματς του ήταν το 0-0 με τον Αλμωπό Αριδαίας και νωρίτερα είχαν δεχτεί σε έξι αγώνες, 26 γκολ!

Την Τετάρτη (15/3) από την πλευρά της Super League 2 ζητήθηκε να μην επαναληφθούν σκηνικά όπως αυτό με τον Ηρακλή και σε διαφορετική περίπτωση τονίστηκε πως θα πρέπει να αποχωρήσουν οι «κυανόλευκοι».

Τελικά συνέβη το δεύτερο. Στην επιστολή του ο Απόλλων Λάρισας αναφέρει μεταξύ άλλων πως «Κύριε πρόεδρε, αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, και ανταποκρινόμαστε άμεσα στον προβληματισμό σας, δηλώνοντας μη συνέχιση από το πρωτάθλημα ώστε να μην σας δημιουργήσουμε περαιτέρω προβλήματα σε επικοινωνιακό επίπεδο. Καλή θητεία σε σας».

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι τα πάντα είναι πιθανά σε αυτό το άκρως απρόβλεπτο πρωτάθλημα. Από το να μπει οριστικό λουκέτο στο Δ.Σ. που θα γίνει την άλλη Τετάρτη (22/3) μέχρι το να αποχωρήσουν στην πορεία και άλλοι που οικονομικά φαίνεται ότι δεν βγαίνουν.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.