ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League νέα (20/6): Ξεκίνημα με την όπισθεν μεταγραφικά ο Παναιτωλικός – Ο επόμενος στον Λεβαδειακό και η προσθήκη μέσω καραμπόλας στον Ατρόμητο

Σεφτέ μεταγραφικά ο Παναιτωλικός, νέα προσθήκη ο Ατρόμητος και προχωράει την ενίσχυσή του ο Λεβαδειακός. Όλα τα νέα της ημέρας (20/6) στη Super League.
Super League νέα (20/6): Ξεκίνημα με την όπισθεν μεταγραφικά ο Παναιτωλικός – Ο επόμενος στον Λεβαδειακό και η προσθήκη μέσω καραμπόλας στον Ατρόμητο

Super League νέα (20/6): Δύο μεταγραφές ολοκλήρωσε ο Παναιτωλικός και μία  Ατρόμητος, ενώ ο Λεβαδειακός είναι έτοιμος για τον επόμενο.

Παναιτωλικός: Πήρε μπροστά

Τις πρώτες του μεταγραφές έκανε ο Παναιτωλικός, αλλά η καλύτερη εξ αυτών ήταν μία τρίτη! Ο λόγος φυσικά για την ανανέωση του Τορεχόν. Πολύ σημαντική κίνηση η παραμονή του. Ξεχώρισε πέρυσι σε τέτοιο βαθμό που ήταν σίγουρος ότι θα βρει κάτι πολύ καλύτερο. Στο μιλητό είχε διάφορα, στην πράξη όχι και κάπως έτσι έγινε η ανατροπή. Όσο για τις πρώτες μεταγραφές; Μιλάμε για κινήσεις από το κάτω ράφι. Οι Αγρινιώτες ψώνισαν από τον υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα τον αρνητικό πέρυσι Παντελάκη και από τον Βόλο, που είχε μία από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος πέρυσι, τον Σιέλη.

Ατρόμητος: Ευνοϊκή συγκυρία

Κίνηση με φόντο το μέλλον έκανε ο Ατρόμητος αποκτώντας τον Καλοσκάμη. Ο 19χρονος ήθελε να φύγει στο εξωτερικό, αλλά υπήρξαν δύο προβλήματα. Το ένα ήταν ότι οι ομάδες που τον παρακολουθούσαν, ήθελαν και άλλο χρόνο μέχρι την οριστική τους κίνηση. Το δεύτερο ήταν ότι θα έπρεπε να πληρώσουν τα τροφεία. Ωστόσο, ως επαγγελματίας εντός Ελλάδας μπορούσε να μετακινηθεί δίχως κάποιο αντίτιμο. Γι’ αυτό και οι συγκρίσεις με το deal του Μάριου Τζαβίδα είναι άστοχες. Τότε ο Παναθηναϊκός είχε βάλει στα ταμεία του χρήματα.

Λεβαδειακός: Ο επόμενος και ο προπονητής

Η καθυστέρηση στην πρόσληψη του προπονητή έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με την εμπλοκή που προέκυψε με την υπόθεση του Ζοσέ Ανιγκό. Σχεδόν κλεισμένος ήταν ο 63χρονος Γάλλος, αλλά ακόμη και οι λεπτομέρειες μερικές φορές είναι ικανές να φέρουν την ανατροπή. Δύσκολα, πάντως, θα τραβήξει πολύ όλο αυτό. Εντός των επόμενων ημερών θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός, βέβαια, «τρέχει» και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχει εντοπιστεί ο επόμενος. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι χαφ.

Super League νέα (20/6): Αυτά ήταν τα σημαντικότερα νέα της ημέρας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League νέα (20/6): Ξεκίνημα με την όπισθεν μεταγραφικά ο Παναιτωλικός – Ο επόμενος στον Λεβαδειακό και η προσθήκη μέσω καραμπόλας στον Ατρόμητο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.