ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League νέα (22/5): Ποιος φεύγει από τον Βόλο και ποιον κοιτάει η Καλλιθέα – Ψήνεται μεγάλη ανατροπή στη Λαμία

Αποχώρηση στον Βόλο, ανανέωση στη Λαμία και μεταγραφή στην Καλλιθέα. Όλα τα νέα της ημέρας (22/5) στη Super League.
Super League νέα (22/5): Ποιος φεύγει από τον Βόλο και ποιον κοιτάει η Καλλιθέα – Ψήνεται μεγάλη ανατροπή στη Λαμία

Super League νέα (22/5): Ανανέωση-έκπληξη πάει να κάνει η Λαμία. Ποιος είναι στην πόρτα της εξόδου στον Βόλο και ποιον θέλει η Καλλιθέα.

Καλλιθέα: Τσεκ σε Γκέλιο

Την ώρα που η Καλλιθέα ετοιμάζει τη φιέστα της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν τρέχει. Οι αλλαγές θα είναι σαρωτικές. Φαντάζει υπερβολικό, αλλά σχεδόν από το μηδέν θα εκκινήσει η αθηναϊκή ομάδα. Πάνω από 15 οι μεταγραφές που θα γίνουν και ήδη κάποιοι στόχοι έχουν κλειδώσει. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γιάννης Γκέλιος. Στην Καλλιθέα τον τσέκαραν παίζοντας απέναντί του στα ματς με τον Ιωνικό και δεν έχουν μείνει απλώς στις φιλολογικές επαφές.

Βόλος: Τάσεις φυγής

Δεν είναι λίγες οι αποχωρήσεις που θα έχει ο Βόλος μέσα στο καλοκαίρι. Δεν είναι κάτι παράξενο αυτό για εκείνον. Αντιθέτως, έχει μάθει τις πολλές αλλαγές πριν την έναρξη της κάθε σεζόν. Ανάμεσα σε αυτούς που θα κουνήσουν μαντίλι είναι και ο Λούνα. Ο Ισπανός προσέφερε, αλλά έκρινε πως ήρθε η στιγμή να γυρίσει στην πατρίδα του. Στις επαφές με τους Θεσσαλούς ενημέρωσε πως θέλει να γυρίσει στην Ισπανία. Επομένως, όλα δείχνουν πως ο κύκλος του έκλεισε.

Λαμία: Κάνει ρελάνς

Ο Λεωνίδας Βόκολος αποτελεί παρελθόν, οι κινήσεις για τη διάδοχη κατάσταση έχουν ήδη ξεκινήσει και παράλληλα η Λαμία «τρέχει» και στο κομμάτι των ανανεώσεων. Δεν έχει το περιθώριο να αφήσει τον χρόνο να περάσει τουλάχιστον για βασικά στελέχη της. Με έναν εξ αυτών είναι έτοιμη να κάνει την ανατροπή. Ο Κοσέλεφ έμοιαζε φευγάτος. Το έβγαζε τόσο στην καθημερινότητα όσο και στις πρώτες επαφές με τους «κυανόλευκους» για νέο συμβόλαιο. Μόνο που η Λαμία έκανε η ρελάνς της και πλέον είναι μία ανάσα από τη συμφωνία με τον Μολδαβό. Σε αυτή την ανατροπή έπαιξαν πολλά ρόλο και εφόσον κλειδώσει, θα τα αναλύσουμε προσεχώς.

Super League νέα (22/5): Αυτά ήταν τα σημαντικότερα νέα της ημέρας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League νέα (22/5): Ποιος φεύγει από τον Βόλο και ποιον κοιτάει η Καλλιθέα – Ψήνεται μεγάλη ανατροπή στη Λαμία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.