ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League – «Βόμβα» Μαρινάκη κατά Μπαλτάκου: «Ο Μπένετ περιμένει στη σύσκεψη και τις έξι ομάδες – Άλλο ένα πραξικόπημα»!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκάλυψε πως ο Στιβ Μπένετε περιμένει και τις έξι ομάδες των πλέι οφ στη συνάντηση της Δευτέρας, εν αντιθέσει δηλαδή με την επιθυμία του προέδρου της ΕΠΟ!
Super League – «Βόμβα» Μαρινάκη κατά Μπαλτάκου: «Ο Μπένετ περιμένει στη σύσκεψη και τις έξι ομάδες – Άλλο ένα πραξικόπημα»!

Αποκάλυψη «βόμβα» κάνει μέσα από νέα ανακοίνωσή της η Super League και συγκεκριμένα ο πρόεδρό της Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με την οποία ο Στιβ Μπένετ γνωρίζει οτι θα παραστούν και ο Άρης με τον Βόλο στη συνάντηση της Δευτέρας (27/3).

Αυτό προκύπτει από επιστολή του Βρετανού επικεφαλής της ΚΕΔ προς τον επικεφαλής της Super League, με τον Μπένετ να τονίζει οτι «…αναμένω τους εκπροσώπους και των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι όφ».

Ως εκ τούτου αποδεικνύεται οτι οι κινήσεις ώστε να αποκλειστούν οι ΠΑΕ Άρης και Βόλος οφείλονται στον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο!

Mάλιστα, η Super League παρέθεσε μεταφρασμένη την απαντητική επιστολή του Στιβ Μπένετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League και του προέδρου της Βαγγέλη Μαρινάκη

«Σε απάντηση της επιστολής που απέστειλε ο επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Steve Bennett στον πρόεδρο Δ.Σ. της Super League Βαγγέλη Μαρινάκη, (παρατίθεται η ακριβής μετάφρασή του παρακάτω), η Super League τονίζει τα εξής:

Ένα ακόμα πραξικόπημα Μπαλτάκου κατά του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Σε απαντητική επιστολή του κ. Μπένετ στην ανοικτή επιστολή του προέδρου της Super League κ. Βαγγέλη Μαρινάκη τονίζει ότι ο ίδιος συμφώνησε με τον κ. Μπαλτάκο ότι θα βρίσκονται στην συνάντηση και οι έξι ομάδες των πλει οφ και αν από την συνάντηση αποκλείστηκαν η ΠΑΕ Άρης και η ΠΑΕ Βόλος είναι καθαρά δική του ευθύνη.

Θεωρούμε αυτονόητο το ότι θα παραστούν τα δυο μέλη μας στην αυριανή σύσκεψη όπως αυτονόητο θεωρεί μάλλον και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας το να παραβιάζει την Ολιστική Μελέτη και τη λογική του μη επηρεασμού των εξελίξεων στη διαιτησία απο προέδρους Ομοσπονδιών.

ΑΚΡΙΒΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ επικεφαλής ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Steve Bennett προς τον πρόεδρο της Super League Bαγγέλη Μαρινάκη:

Αγαπητέ κύριε,

Σας ευχαριστώ για την επιστολή σας.

Θα ήθελα να καταγραφεί επισήμως ότι αναμένω τους εκπροσώπους και των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι όφ, να είναι παρόντες στη συνάντηση της Δευτέρας 27 Μαρτίου 2023 στα γραφεία της ΕΠΟ.

Αυτό συμφωνήθηκε με τον κ. Μπαλτάκο για να γίνει η συνάντηση.

Δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο (σ.σ. της ΕΠΟ) από τότε που έγινε η συμφωνία.

Αν έχουν αλλάξει οι συνθήκες, τότε αυτό είναι απολύτως ευθύνη του κ. Μπαλτάκου καθώς ήταν το πρόσωπο που έκανε τις προσκλήσεις.

Θερμούς χαιρετισμούς

SG Bennett
Head of Refereeing HFF
Chairman CRC
Hellenic Football Federation».

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

ΣΧΟΛΙΑ