×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Α. Γεωργιάδης: «Η Κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, αυτά ισχύουν με τον Παναθηναϊκό»


Βασίλης Μπαντής

Α. Γεωργιάδης: «Η Κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, αυτά ισχύουν με τον Παναθηναϊκό»


Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «η Κυβέρνηση έχει δεσμευτεί και έχει αναλάβει ευθύνη για να γίνει το γήπεδο».

Στην αθλητική εκπομπή του OPEN «Total Football» μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας για το πρότζεκτ του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά και στο ζήτημα για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για όλη την ιστορία με το γήπεδο του Παναθηναϊκού: «Κατ΄ αρχήν όλο αυτό δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Είναι κάτι που δουλεύαμε με τον κ. Μπακογιάννη, τον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ εδώ και μήνες. Όλη η ιστορία ήταν να εξασφαλιστούν οι οικονομικοί πόροι για να προχωρήσει το όλο έργο. Ο κ. Πρωθυπουργός ασχολήθηκε. Η ιστορία τραβάει πολύ καιρό και τότε είχε μπλεχτεί και η ΓΗΠΕΛ. Η ιστορία αυτή σταμάτησε με τους κορμοράνους.  Στη συνέχεια εκδόθηκε το Προεδρικό Διάταγμα. Αυτή τη φορά δεν υπάρχει ο κίνδυνος των προσφυγών καθώς δεν υπάρχει νόμος αλλά Προεδρικό Διάταγμα, που έχει εγκριθεί από τον ΣΤΕ. Άρα προχωράμε κανονικά για να τελειώσουμε το έργο».

Για την ανησυχία του κόσμου: «Κατ΄ αρχάς να πω ότι συμμερίζομαι  τις ανησυχίες. Και εγώ φίλαθλος του Παναθηναϊκού είμαι και έχω ακούσει πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Το έργο θα γίνει. Τα χρήματα έχουν εξασφαλιστεί. Εφόσον οι μελέτες  είναι στην ώρα τους το έργο θα προχωρήσει κανονικά. Γι΄ αυτό το λόγο τρέχει ο Δήμος για κάτι τέτοιο»

Για το αν μπορεί το ταμείο Ανάκαμψης : «Αν φτάναμε σε κάτι τέτοιο το τελευταίο που θα μας απασχολεί είναι το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Το βέτο έχει μπλοκάρει τον προϋπολογισμό της ευρωπαϊκής ένωσης. Οπότε καταλαβαίνετε  αν συνέβαινε κάτι τέτοιο το γήπεδο θα ήταν το λιγότερο».

Για το γήπεδο μπάσκετ: «Ο Δημος Αθηναίων έχει βρει το οικόπεδο. Τελικά, στο ολο πρότζεκτ θα υπάρχει το γήπεδο μπάσκετ. Το οικόπεδο είναι λίγο πιο πέρα απο το γήπεδο . Αν σταματάγαμε για το γήπεδο μπάσκετ θα υπήρχε πρόβλημα, καθώς θα έπρεπε να εκδοθεί νέο Προεδρικό Διάταγμα που θα έκανε δύο – τρία χρόνια. Ο Ερασιτέχνης και η ΠΑΕ μας δίνουν το γήπεδο της Λεωφόρου, όπου θα φτιαχτεί ένας μεγάλο πάρκο , που θα αλλάξει την Αθηνα. Στο Βοτανικό θα φτιάξουμε μια νέα γειτονιά.Άρα κερδίζει και ο Έλληνας και ο Αθηναίος».

Για τις εμπορικές χρήσεις: «Ισχύει ότι έχει εγκρίνει το ΣΤΕ»

Για το αν θα υπάρξουν αντιδράσεις από άλλα κόμματα: «Δεν υπάρχει κάποιο κόμμα που να αντιδράσει. Δεν βλέπω ότι κάποιος θα κάνει κάτι τέτοιο. Ο κ. Μπακογιάννης δούλεψε προσωπικά πάνω σε αυτό. Ο Ερασιτέχνης θα πάρει καινούργιες εγκαταστάσεις. Σε 1,5 χρόνο από σήμερα θα είναι έτοιμες οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη. Αυτό είναι και το πιο επείγον, αφού οι εγκαταστάσεις που έχει τώρα Είναι απαρχαιωμένες»

Για το γήπεδο ποδοσφαίρου: «Το γήπεδο θα είναι 40.000 θέσεις και θα είναι με βάση τις προδιαγραφές της Ουέφα.Δέχθηκα μηνύματα από Ολυμπιακούς, που μου είπαν ότι θέλουν να προκόψει ο Παναθηναϊκός. Όλα τα γήπεδα είναι καλό που γίνονται»

Για το γήπεδο του ΠΑΟΚ: «Έχουμε δεσμευτεί ότι θα γίνει το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Η κυβέρνηση έχει αναλάβει την ευθύνη για να γίνει το γήπεδο»

 

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras