Πανηγυρισμοί στο Απόλλων Σμύρνης - Βόλος

Ο Απόλλων Σμύρνης έστειλε το μήνυμα για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Σπάνια βλέπεις ομάδες να παίζουν τη ζωή τους κόντρα σε αντίπαλο χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και να διασύρονται, όπως ο Απόλλων Σμύρνης στη Νίκαια.

Μπορείς να πεις πολλά για το πώς ήρθε αυτό το εμφατικό 5-1. Από τη μία το πιστώνεται ο Ιωνικός που είναι η καλύτερη ομάδα των πλέι άουτ. Από την άλλη στη Ριζούπολη τα έκαναν όλα λάθος.

Έψαχνες να βρεις παίκτη μεσοαμυντικά που να μην υστέρησε και δεν υπήρχε. Μπορεί το αποκορύφωμα να ήταν το απίστευτο τακουνάκι του Ρόγκνε στο 4-1, αλλά είχαν προηγηθεί οι 45λεπτες εμφανίσεις των Ντεντάκη και Βιτλή. Όχι ότι πήγαν καλά οι Ντομίνγκες, Κάστρο και Σλίβκα.

Εκτός από τους παίκτες κατώτερο των προσδοκιών ήταν και το τεχνικό επιτελείο. Διάβασε λάθος το ματς και εκ του αποτελέσματος φάνηκε μία ομάδα απροετοίμαστη για ότι θα συναντούσε. Παρόλο που στο συγκεκριμένο γήπεδο είχε διασυρθεί ξανά φέτος με τον Τζανλούκα Φέστα τότε στον πάγκο.

Ως κλαμπ ο Απόλλων Σμύρνης δεν φημίζεται για την ηρεμία του. Τέτοιου είδους αποτελέσματα πάντα φέρνουν μεγάλες αντιδράσεις στο εσωτερικό. Το πρώτο μήνυμα εστάλη μέσω ανακοίνωσης της ΠΑΕ. Σε αυτή ζητάει συγγνώμη προς τον κόσμο και ταυτόχρονα απευθύνει κάλεσμα στήριξης εν όψει του αγώνα με τη Λαμία.

Το πιο σημαντικό είναι άλλο όμως. Τονίζεται χαρακτηριστικά πως «ο κόσμος της “Ελαφράς Ταξιαρχίας” να είναι σίγουρος ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες όπου και όπως πρέπει την κατάλληλη στιγμή για αυτόν τον εξευτελισμό».

Είναι ξεκάθαρο πως εφόσον σφραγιστεί ο υποβιβασμός, οι αλλαγές θα είναι πολλές σε όλα τα επίπεδα. Υπάρχουν σκέψεις για αποχωρήσεις σε διοικητικά στελέχη, ενώ δεδομένο είναι ότι θα φύγουν αρκετοί παίκτες. Τέλος, ακόμη και ο Μπάμπης Τεννές κρίνεται και ας έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023. Του πιστώνεται ότι συμμάζεψε την ομάδα, αλλά του χρεώνονται και κάποια πράγματα. Σε περίπτωση που δεν έρθει η νίκη με τη Λαμία, θα χάσει και άλλους πόντους και εκείνος.