Άρης-ΑΕΚ: Το καθολικό lockdown… επιστρέφει το ντέρμπι στο «Βικελίδης»


Κώστας Παπαδόπουλος

Άρης-ΑΕΚ: Το καθολικό lockdown… επιστρέφει το ντέρμπι στο «Βικελίδης»


Όπως αναμενόταν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε lockdown τριών εβδομάδων σε όλη τη χώρα, ωστόσο η Super League αναμένεται να συνεχιστεί κανονικά.

Πλέον όμως δεν υφίστανται γκρίζες ζώνες (αφού ολόκληρη η επικράτεια βρίσκεται σε καραντινά), συνεπώς δεν υπάρχει και λόγος να αλλάζουν οι έδρες τέλεσης αγώνων σε περιοχές που βρίσκονταν ως τώρα σε «συναγερμό».

Έτσι το πιθανότερο (όπως ανέφεραν πληροφορίες από Αθήνα) είναι το ντέρμπι της Κυριακής (8/11, 19:30) Άρης-ΑΕΚ που έχει οριστεί να γίνει στη Λαμία, να «επιστρέψει» ξανά στο «Βικελίδης», φυσική έδρα του «Θεού του πολέμου».

Βεβαίως περιμένουμε τις επίσημες εξελίξεις τις επόμενες ώρες όπως θα προκύψουν από τις ανακοινώσεις που θα κάνει αργότερα το απόγευμα η Κυβέρνηση (στις 18:00 δίνει συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Χαρδαλιάς).

Γενικότερα μένει να διευκρινιστεί τι θα γίνει γενικά με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. Πάντως το πιθανότερο είναι η Superleague 1 να συνεχιστεί κανονικά παρά το lockdown.

Ο Άρης προς το παρόν βρίσκεται σε αναμονή, αλλά και σε ανοιχτή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς για να δει τι τελικά θα συμβεί.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ επίσης περιμένει τις εξελίξεις, ούσα προετοιμασμένη το ματς να γίνει τελικά στο «Κλεάνθης Βικελίδης».


Sportime Extras