STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης – Παναιτωλικός: Αναβολή στο παιχνίδι – Αδύνατο να υπάρξει επαρκής καθαρισμός!

Άρης - Παναιτωλικός: Μειώνονται δραματικά οι πιθανότητες διεξαγωγής της αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες που κάνει σέντρα στις 15:00.
Άρης – Παναιτωλικός: Αναβολή στο παιχνίδι – Αδύνατο να υπάρξει επαρκής καθαρισμός!

Άρης – Παναιτωλικός: Μειώνονται δραματικά οι πιθανότητες διεξαγωγής της αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες, που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 15:00 (NS1HD) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League. 

Από το βράδυ του Σαββάτου (13/2) η κακοκαιρία Μήδεια έχει «βυθίσει» ολόκληρη τη χώρα σε καταστάσεις… πολικού ψύχους με αρκετές περιοχές και πόλεις να έχουν ντυθεί στα λευκά. Όπως για παράδειγμα η Λάρισα, αλλά και η Θεσσαλονίκη.

Το πρωί της Κυριακής (14/2) η ΠΑΕ Άρης ανέβασε βίντεο στα social media που διατηρεί στο οποίο φαίνεται ο αγωνιστικός χώρος του «Κλεάνθης Βικελίδης» να είναι καλυμμένος με χιόνι.

Φυσικά άμεσα οι άνθρωποι των «κίτρινων» άρχισαν προσπάθειες καθαρισμού του γηπέδου, κάτι που όμως δεν είναι και τόσο εύκολο.

Άλλωστε η χιονόπτωση συνεχίζεται στην πόλη, ενώ οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες συμβάλλουν ώστε το ο αγωνιστικός χώρος όσο περνάει η ώρα να παγώνει όλο και περισσότερο.

Έτσι αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες, δύσκολα θα μπορέσουμε να έχουμε σέντρα στις 15:00 ανάμεσα σε Άρη και Παναιτωλικό.

Κι αυτό γιατί θα ελλοχεύει μεγάλος κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των 22 ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Επιπλέον και ο αγωνιστικός χώρος κινδυνεύει να υποστεί μεγάλη ζημία αν πατηθεί επί υπό τις υπάρχουσες συνθήκες.

Προς το παρόν δεν υπάρχει οριστική απόφαση, άλλωστε αυτή θα παρθεί από τον διαιτητή, ωστόσο με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, το πιθανότερο είναι να πάμε για αναβολή της αναμέτρησης.

Άρης - Παναιτωλικός: Αναβολή στο παιχνίδι - Αδύνατο να υπάρξει επαρκής καθαρισμός! Άρης - Παναιτωλικός: Αναβολή στο παιχνίδι - Αδύνατο να υπάρξει επαρκής καθαρισμός! Άρης - Παναιτωλικός: Αναβολή στο παιχνίδι - Αδύνατο να υπάρξει επαρκής καθαρισμός!

Άρης – Παναιτωλικός: Η ανάρτηση των «κίτρινων» το πρωί της Κυριακής από το κατάλευκο «Κλεάνθης Βικελίδης»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ο Βέλεθ θέλει Ελλάδα αλλά δυσκολεύεται!

Ο Βέλεθ θέλει Ελλάδα αλλά δυσκολεύεται!

Δεν προχώρησε του Φραν Βέλεθ στην ΑΕΛ που έχει προταθεί και στην Κηφισιά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Ανατροπή με Χατζηστραβό!

Άρης: Ανατροπή με Χατζηστραβό!

Ο Άρης που έβαζε τελεία στις μεταγραφές Ελλήνων και η εξαίρεση με Χατζηστραβό!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΟΦΗ: Ποιος «κόβει» τη μεταγραφή του Κωστούλα!

ΟΦΗ: Ποιος «κόβει» τη μεταγραφή του Κωστούλα!

Ο Κωστούλας ακούστηκε έντονα για τον ΟΦΗ, αλλά ο Νίκος Νταμπίζας άναψε «κόκκινο» για τον στόπερ του Ολυμπιακού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Στο… πόντο το Sportime και το μη χείρον βέλτιστο για ΠΑΟΚ και Κοτάρσκι!

Στο… πόντο το Sportime και το μη χείρον βέλτιστο για ΠΑΟΚ και Κοτάρσκι!

Στον ΠΑΟΚ περίμεναν μια πώληση με καλύτερους οικονομικά όρους για Κοτάρσκι, αλλά αποδέχθηκαν τα 5 εκ. της Κοπεγχάγης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τα 3 εκ. ευρώ στην Ίντερ για Βαγιαννίδη, έδειξαν την πρόθεση του Παναθηναϊκού!

Τα 3 εκ. ευρώ στην Ίντερ για Βαγιαννίδη, έδειξαν την πρόθεση του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να πουλήσει φέτος τον Βαγιαννίδη. Ούτε ο Βαγιαννίδης θέλει να φύγει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λαμία: Τελικά δεν τα είπαν ούτε τον… Ιούνιο – Επιβεβαίωση Sportime και «κράξιμο» στη διοίκηση!

Λαμία: Τελικά δεν τα είπαν ούτε τον… Ιούνιο – Επιβεβαίωση Sportime και «κράξιμο» στη διοίκηση!

Η ανακοίνωση των παικτών της Λαμίας που επιβεβαίωσε ένα ακόμα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sportime.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ: Ανακοινώνει την ένατη και πάει για διψήφιο αριθμό μεταγραφών!

ΑΕΛ: Ανακοινώνει την ένατη και πάει για διψήφιο αριθμό μεταγραφών!

Το αργότερο μέχρι αύριο, Τρίτη, η ΑΕΛ θα έχει ανακοινώσει την 9η προσθήκη της.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Επιβεβαίωση Sportime για Πέρεθ: «Σταμάτησε τις προπονήσεις με Θέλτα, προχωρημένο με Άρη»!

Επιβεβαίωση Sportime για Πέρεθ: «Σταμάτησε τις προπονήσεις με Θέλτα, προχωρημένο με Άρη»!

Σε συμφωνία Άρης και Θέλτα για τον Κάρλες Πέρεθ και από… Ισπανία μεριά προς επιβεβαίωση του Sportime.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πανσερραϊκός: Φέρνει τον διεθνή Σλοβάκο Βερνόν Ντε Μάρκο!

Πανσερραϊκός: Φέρνει τον διεθνή Σλοβάκο Βερνόν Ντε Μάρκο!

Πολύ κοντά στον διεθνή Σλοβάκο κεντρικό αμυντικό, Βερνόν Ντε Μάρκο είναι ο Πανσερραϊκός!

Ποδόσφαιρο