Ο Ατρόμητος ψάχτηκε για τον Πρίγιοβιτς

Ο Ατρόμητος ψάχνει επιθετικό, είναι διατεθειμένος να κάνει την υπέρβαση, αλλά ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς παραείναι «αλμυρός».

«Στόχευε στο φεγγάρι. Ακόμα κι αν αστοχήσεις, θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄ αστέρια» είχε πει ο Πλάτωνας και ο Ατρόμητος φαίνεται πως ασπάζεται αυτή την άποψη. Κάπως έτσι εξηγείται και η «έρευνα» που έγινε για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Για την ακρίβεια μέσω τρίτου έγινε προ ημερών ένα τηλεφώνημα προς την πλευρά του Σέρβου. Ο στόχος ήταν απλώς να μάθουν στο Περιστέρι το κασέ του 32χρονου φορ και τις προθέσεις του. Στην Αυστραλία αγωνίζεται ο άλλοτε επιθετικός του ΠΑΟΚ με τη φανέλα της Γουέστερν Γιουνάιτεντ και μαζί της έχει έως τώρα 12 γκολ και έξι ασίστ σε 26 αγώνες.

Ήταν τέτοια τα νούμερα που έπεσαν στο τραπέζι που δεν χρειάζεται να προστεθεί κάτι άλλο. Ωστόσο, η συγκεκριμένη κίνηση δείχνει πολλά. Όχι μόνο ότι ο Ατρόμητος αναζητά επιθετικό πρώτης γραμμής, αλλά και πως είναι διατεθειμένος να δώσει ένα αρκετά καλό συμβόλαιο.

Ας μην ξεχνάμε πως αποχωρεί ο Ντένις Άλιμπεκ. Οι Περιστεριώτες έκαναν τη δική τους υπέρβαση για να αποκτήσουν τον Ρουμάνο. Μπορεί να πλήρωναν μόνο ένα μέρος του συμβολαίου του, αλλά το ποσό ήταν διόλου ευκαταφρόνητο. Ούτως ή άλλως καμία ομάδα της Super League 1 πλην του big 5 δεν θα μπορούσε να καλύψει το κασέ του υπό άλλες συνθήκες.

Το ερώτημα, βέβαια, που τίθεται είναι άλλο. Η ανάγκη για έναν Πρίγιοβιτς είναι για να καλυφθεί το κενό που θα αφήσει ο Άλιμπεκ ή αναμένεται να πουληθεί ο Ευθύμης Κουλούρης; Η αίσθηση που υπάρχει, πάντως, είναι ότι στα γραφεία της ΠΑΕ θα φτάσουν προτάσεις.