×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μπαλτάκος: «Θέλει χάρτινο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός»


    Κώστας Παπαδόπουλος

Μπαλτάκος: «Θέλει χάρτινο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός»


Ο δικηγόρος και νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκης Μπαλτάκος, ξεκαθάρισε πως σε κάθε περίπτωση η τιμωρία της αφαίρεσης βαθμών δεν μπορεί να μεταφερθεί στην επόμενη χρονιά, ενώ χαρακτήρισε «χάρτινο» το πρωτάθλημα που θέλει να πάρει ο Ολυμπιακός ελέω κορονοϊού.

Ο Τάκης Μπαλτάκος, ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν υφίσταται μεταφορά της τιμωρίας αφαίρεσης βαθμών για ΠΑΟΚ και Ξάνθη, αν βέβαια οι δύο τους δεν δικαιωθούν στην εφεσεων.

Παράλληλα, χαρακτήρισε «χάρτινο» το πρωτάθλημα που θέλει να πάρει ο Ολυμπιακός, σε περίπτωση δηλαδή που δεν συνεχιστούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης:

«Ακούω και διαβάζω κι εγώ για πιθανή μεταφορά της τιμωρίας των 7 βαθμών που επιβλήθηκε Πρωτόδικα στον ΠΑΟΚ, για την επόμενη περίοδο, αν και πιστεύω ότι θα εξαφανιστεί στην Εφέσεων, αλλά τέτοιο θέμα μεταφοράς της τιμωρίας δεν υπάρχει. Ας υποθέσουμε ότι η Εφέσεων δεν δικαιώνει τον ΠΑΟΚ και διατηρείται η ποινή των μείον 7 βαθμών, εάν διαβάσουν κάποιοι την απόφαση της Πρωτόδικης τιμωρίας θα δουν ότι στο τέλος αναφέρει πως οι 7 βαθμοί αφαιρούνται μόνο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2019-2020, δεν ισχύει για του χρόνου. Επομένως, θα πρέπει να σταματήσετε να διαβάζετε τα σάιτ που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό, γιατί αυτοί από τον Ολυμπιακό, τους ξέρω εδω και χρόνια, παίρνουν άριστα στην προπαγάνδα».

Σχετικά με το πρωτάθλημα: «Ο κόσμος καίγεται, άνθρωποι πεθαίνουν και ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει μια κούπα, ένα πρωτάθλημα, το οποίο θα είναι χάρτινο. Θέλει να στεφθεί πρωταθλητής, για λόγους που πρέπει να ρωτήσετε τους δικούς τους ανθρώπους. Στο πρωτάθλημα, εφόσον διεκόπη, πρέπει να μπει παύλα, δεν έχει τελειώσει, διεκόπη. Εδώ υπάρχουν χώρες που ζουν ένα πόλεμο με τόσους νεκρούς που έχουν κι αυτοί σκέφτονται στον Ολυμπιακό εάν θα σηκώσουν μια χάρτινη κούπα…».

Κατέληξε πως: «Η απόφαση από την Εφέσεων έπρεπε να είχε βγει, αλλά προφανώς επειδή δεν υπάρχει αγωνιστική δράση, δεν υπάρχει και πίεση στους δικαστές να τη βγάλουν την απόφαση. Έχουν περάσει 17 ημέρες από την ημέρα κατάθεσης των υπομνημάτων, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε την οριστική απόφαση της επιτροπής εφέσεων και είμαι αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί και θα του επιστραφούν οι 7 βαθμοί».