Μπουτσικάρης Interwetten

Η Super League υπέγραψε τη σύμβαση ανταποδοτικής χορηγίας με την εταιρεία Interwetten, τριετούς διάρκειας, με έναρξη το πρωτάθλημα αγωνιστικής περιόδου 2020-2021. Δηλώσεις για την έναρξη της συνεργασίας με την Interwetten έκανε ο πρόεδρος της Λίγκας, Λεωνίδας Μπουτσικάρης: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η συνεργασία της Super League με την Interwetten, εισέρχεται πλέον σε μια νέα εποχή,...

Η Super League υπέγραψε τη σύμβαση ανταποδοτικής χορηγίας με την εταιρεία Interwetten, τριετούς διάρκειας, με έναρξη το πρωτάθλημα αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Δηλώσεις για την έναρξη της συνεργασίας με την Interwetten έκανε ο πρόεδρος της Λίγκας, Λεωνίδας Μπουτσικάρης:

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η συνεργασία της Super League με την Interwetten, εισέρχεται πλέον σε μια νέα εποχή, καθώς είναι και επίσημα ο Χρυσός Χορηγός της Super League.

Η ψήφος εμπιστοσύνης της Interwetten προς τη Super League είναι πολύ σημαντική για την πρόοδο και την εξέλιξη του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και θα προσφέρει τα απαραίτητα εχέγγυα για την ανάπτυξη του Πρωταθλήματος της Super League.

Η Interwetten είναι μια ιδιωτική εταιρεία που δραστηριοποιείται διεθνώς και αφού αξιολόγησε τα οφέλη της συνεργασίας μας κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, αποφάσισε να επεκτείνει την επένδυσή της στη Super League και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λαμία: Αποχωρεί (ξανά) ο Πανουργιάς Παπαϊωάνου!

Η χορηγική συνεργασία με την Interwetten είναι ένα ακόμα βήμα στη στρατηγική που έχουμε χαράξει όλοι μαζί, να προσελκύσουμε στη Super League χορηγούς και να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για άλλες εταιρείες που επιθυμούν να συμμετάσχουν χορηγικά στη Super League.

Η Interwetten, ως Χρυσός Χορηγός της Super League, θα αποκτήσει μια σειρά προνομίων, τα οποία θα συντελέσουν στην αύξηση της αξίας της, αλλά παράλληλα θα ενισχύσουν και τη Super League.

Εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες στον εκπρόσωπο του Διοικητικού Συμβουλίου της Interwetten κ. Dominik Beier, καθώς και στα στελέχη της εταιρείας, για την άψογη συνεργασία και ευελπιστώ ότι η συνεργασία αυτή θα αποδειχθεί αμοιβαία επωφελής την επόμενη τριετία».

Για τη συνεργασία αναφέρθηκε και ο εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου της Interwetten, Ντόμινικ Μπάιερ:

«Η Ελλάδα είναι και παραμένει μια πολύ σημαντική αγορά για εμάς.

Επομένως θέλουμε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στον αθλητισμό εδώ και να επεκτείνουμε τη θέση μας.

Η ονοματοδοσία του πρωταθλήματος της Super League είναι η πιο σημαντική αθλητική συνεργασία που υπάρχει στην Ελλάδα.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας το καλύτερο προϊόν στην αγορά.

Το γεγονός ότι καταφέραμε να διασφαλίσουμε αυτήν την εξαιρετικά σημαντική συνεργασία, υπογραμμίζει αυτήν την προσέγγιση.

Η Super League ανοίγει μια πληθώρα ευκαιριών, επικοινωνίας και δράσης, για εμάς, σε ολόκληρη τη χώρα καθώς και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους».