×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΔΣ Super League: Η συζήτηση για το νέο πρωτάθλημα


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League συνεδρίασε την Παρασκευή το βασικό θέμα συζήτησης να είναι η μορφή του πρωταθλήματος της σεζόν 2019-20, όπου οι ομάδες θα είναι 14.

Ουσιαστική απόφαση δεν λήφθηκε, αλλά αυτό που αποφάσισαν οι ΠΑΕ σε αρχικό στάδιο είναι η σύσταση μίας επιτροπής αποτελούμενης από εκπροσώπους των ΑΕΚ, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, Ατρομήτου, Αστέρα Τρίπολης και Απόλλωνα Σμύρνης, με στόχο μία μελέτη του νέου πρωταθλήματος, ώστε να φέρουν ένα σχέδιο προς ψήφιση σε ένα από τα επόμενα συμβούλια του συνεταιρισμού.

Αυτό που είναι σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι οι ομάδες θα είναι 14 και πως δεν θα γίνουν πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή, κάτι που αποτελεί και επιθυμία των τριών άμεσων διεκδικητών του τίτλου, ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Επίσης συζητήθηκαν κι άλλα θέματα, όπως η κατάσταση του «AEL FC ARENA» και μάλιστα προς στιγμήν υπήρξε και μία ένταση μεταξύ του Αλέξη Κούγια και του Γιώργου Σπανού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League αναφέρει:

  1. Ενέκρινε ομόφωνα το πρόγραμμα 21ης-30ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, το οποίο θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.
  2. Ενέκρινε ομόφωνα ότι θα ελεγχθούν όσα γήπεδα κριθούν ότι εμφανίζουν πρόβλημα στους χλοοτάπητές τους, από ανεξάρτητο αναγνωρισμένο οίκο και σε προσεχές Δ.Σ. θα συζητηθεί εκ νέου το θέμα.
  3. Αποφάσισε ομόφωνα ότι επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος της Super League για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 θα είναι της εταιρείας Molten.
  4. Αποφάσισε ομόφωνα ότι επιτροπή αποτελούμενη από την ΑΕΚ, τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον Αστέρα Τρίπολης, τον Ατρόμητο Αθηνών, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ θα διαμορφώσει μοντέλο διοργάνωσης του νέου Πρωταθλήματος της Super League, το οποίο θα παρουσιαστεί σε προσεχές Δ.Σ.


Τελευταία Νέα