Κλάτενμπεργκ: «Δεν υπήρχε πέναλτι στο ντέρμπι, κανένα λάθος σε Βικελίδης και Αλκαζάρ»(vid)

Ξεκάθαρος εμφανίστηκε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τις αμφισβητούμενες φάσεις τις 22ης αγωνιστική. Κανένα πέναλτι στο ντέρμπι, σωστές οι αποφάσεις και στο Βικελίδης.

Ξεκάθαρος εμφανίστηκε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τις αμφισβητούμενες φάσεις τις 22ης αγωνιστική. Κανένα πέναλτι στο ντέρμπι, σωστές οι αποφάσεις και στο Βικελίδης.

Κλάτενμπεργκ: Τέλος στις συζητήσεις των ομάδων περί λάθος αποφάσεων στις αμφισβητούμενες φάσεις της 22ης αγωνιστικής της Super League 1 έδωσε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Για δύο περιπτώσεις πέναλτι φωνάζει ο Ολυμπιακός στην ήττα με 2-1 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σε Σένκεφελντ και Σανκαρέ, ωστόσο ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται καμία απολύτως παράβαση και ο Μάντεν σωστά έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

«Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι δεν πρόκειται για παράβαση πέναλτι διότι ενώ ο επιτιθέμενος μάχεται με τον αμυνόμενο για να βρει τον χώρο του, υπερβάλει στην επαφή και ρίχνει και τα δύο του πόδια στο έδαφος τη στιγμή που και οι δύο παίκτες έχουν τα χέρια τους ο ένας πάνω στον άλλον», αναφέρει ο Άγγλος αρχιδιαιτητής αναφορικά με τη μονομαχία Σένκεφελντ-Χασάν, ενώ για τη δεύτερη περίπτωση που διαμαρτύρονται οι Πειραιώτες (χέρι Σανκαρέ), σημειώνει πως:

«Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι δεν πρόκειται για παράβαση πέναλτι, καθώς ο ποδοσφαιριστής εντός του τείχους πηδά έχοντας τα χέρια του εντός του σώματός του και συνεπώς δεν το καθιστά αφύσικα μεγαλύτερο. Το χέρι όταν ήρθε σε επαφή με την μπάλα, δεν ήταν πάνω από το επίπεδο των ώμων και η όλη ενέργεια ήταν φυσική στην προσπάθεια του παίκτη να μπλοκάρει την μπάλα η οποία παίχτηκε από τόσο κοντινή απόσταση». 

Παράλληλα αναφορικά με τις φωνές του Άρη για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ο Κλάτενμπεργκ δικαιώνει Βάτσιο και Μανούχο, αφενός για το οφσάιντ στο γκολ των “κιτρίνων” που ακυρώθηκε κι αφετέρου για το πέναλτι που ζήτησαν οι γηπεδούχοι. Ακόμη ο επικεφαλής της ΚΕΔ αναφέρει ότι ορθώς δόθηκε η εσχάτη των ποινών υπέρ της Λάρισας στις καθυστερήσεις του αγώνα με την ΑΕΚ.

ΚΕΔ: Κανένα πέναλτι στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός!

Δικαιώνει στο 100% τον Σκωτσέζο Μάντεν, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τις αποφάσεις που πήρε στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός το βράδυ της Κυριακής στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League. Ο Αγγλος αρχιδιαιτητής είδε όλο το ντέρμπι το βράδυ της Κυριακής.