×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ερυθρός Αστέρας: «Αυτά ισχύουν για τον Ματέο Γκαρσία και τις προτάσεις που έχουμε»


    Αλέξανδρος Κωτάκης

Ερυθρός Αστέρας: «Αυτά ισχύουν για τον Ματέο Γκαρσία και τις προτάσεις που έχουμε»


Ο Ματέο Γκαρσία βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Άρη, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, με τους ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα να αποκαλύπτουν τις προθέσεις τους για τον 23χρονο Αργεντίνο εξτρέμ.

Ο τεχνικός διευθυντής των Σέρβων Μίταρ Μρκέλα, έδωσε συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας και αναφέρθηκε στην ανάγκη πώλησης ορισμένων ποδοσφαιριστών της ομάδας του Βελιγραδίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Αρης και ΑΕΚ για Ματέο Γκαρσία – Τόσα ζητάει ο Ερυθρός Αστέρας»

Όταν όμως ρωτήθηκε για τον Γκαρσία άφησε να εννοηθεί πώς ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής υπολογίζεται κανονικά και για του χρόνου, παρότι φαίνεται να μην υπολογίζεται από τον προπονητή Ντέγιαν Στάνκοβιτς

«Θα ήθελα η κατάσταση στο ποδόσφαιρο της Σερβίας να ήταν διαφορετική, αλλά τα περισσότερα έσοδά μας είναι από πωλήσεις παικτών. Πρέπει να πουλάμε ποδοσφαιριστές κάθε χρόνο. Είχαμε επίσημες προτάσεις για τον Νιέγκος Πέτροβιτς και για τον Ματέο Γκαρσία. Είναι παίκτης του Αστέρα και το γεγονός ότι ο Αστέρας απέρριψε την πρόταση, δείχνει ξεκάθαρα ποια ακριβώς είναι η θέση του στην ομάδα», είπε ο τεχνικός διευθυντής του Αστέρα.

Τώρα βεβαίως αν όντως οι Σέρβοι υπολογίζουν στον ποδοσφαιριστή ή λένε οτι το κάνουν ώστε να αποκομίσουν  όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κέρδος από την πώληση του, είναι κάτι που μένει να φανεί.

Άλλωστε μόλις πέρσι… έσκασαν πάνω από 1.500.000 ευρώ στη Λας Πάλμας σε μια μεταγραφή που δεν φαίνεται να τους βγαίνει…


Τελευταία Νέα