×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

«Η ΑΕΚ δεν μπορεί να περάσει τον ΠΑΟΚ»


    Κώστας Παπαδόπουλος

«Η ΑΕΚ δεν μπορεί να περάσει τον ΠΑΟΚ»


Ο Κώστας Ορφανός έκανε τη δική του προσέγγιση ενόψει play off.

Ο βετεράνος άσος εξέφρασε την πεποίθησή του πως οι Έλληνες διαιτητές θα φανούν αντάξιοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος ενώ είπε πως η ΑΕΚ δεν μπορεί να περάσει τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Ορφανός στο Metropolis:

«Νομίζω ότι έχει ηρεμήσει λίγο η κατάσταση λόγω κορονοϊού, δεν υπάρχει εκείνο το πολεμικό κλίμα. Πιστεύω ότι αυτό θα βοηθήσει. Υπάρχει αμφιβολία σε σχέση με τους Έλληνες διαιτητές. Θα πρέπει να βοηθήσουν οι ίδιοι ώστε να μην αναφέρεται αυτό το κλίμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλαφ Ρέμπε: Λίγα χρόνια μεγάλη ατζέντα και όρεξη!

Επειδή εγώ πιστεύω στους Έλληνες διαιτητές νομίζω ότι θα φανούν αντάξιοι», δήλωσε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και συμπλήρωσε:

«Θα είναι μία κρίσιμη απάντηση που θα πρέπει να δώσουν, όταν τους δίνεται η ευκαιρία οφείλουν να αποδεικνύουν μέσα στο γήπεδο την αξία τους. Είναι και επίκαιρο αυτή την περίοδο, θέλω να πω ότι είναι θέμα ατομικής ευθύνης. Να αποδείξουν ότι πρέπει να είμαστε υπέρ τους και να επικροτούμε να γίνονται παιχνίδια με Έλληνες διαιτητές».

Ακόμη, ο κ. Ορφανός ανέφερε:

«Θυμάμαι παλαιότερα προσχεδιασμένα εγκλήματα. Νομίζω ότι έχει βελτιωθεί η διαιτησία. Αν είναι αλήθεια ότι επηρεάζονται από τους σημερινούς παράγοντες, γι’ αυτό δεν ευθύνονται μόνο αυτοί. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούν αυτή την ευκαιρία που θα τους δοθεί. Οι πιέσεις στους ανθρώπους αυτούς, σε μία κοινωνία που υπάρχουν εξαρτήσεις, δεν γίνεται να μην τους επηρεάζει. Γι’ αυτό ζητήθηκαν ξένοι. Όχι ότι δεν μπορεί να συμβεί με ξένους το οτιδήποτε, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο».

Τέλος σχετικά με την επανέναρξη τόνισε ότι:

«Κατ’ αρχήν ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πέρσι από την δεύτερη θέση και μπήκε στους ομίλους του Champions League. Αυτό λέει πολλά. Δεν έχω καμία αμφιβολία, από εκεί και πέρα, παρά την διακοπή ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι δεύτερος. Δεν πιστεύω με τίποτα ότι η ΑΕΚ θα περάσει τον ΠΑΟΚ. Αρκεί να μην υπάρχουν απώλειες παικτών από αστάθμητους παράγοντες. Είτε από τραυματισμούς, είτε από τον ιό. Δεν έχω αμφιβολία, γιατί η οργάνωση που είχε ο ΠΑΟΚ δεν είναι κάτι που επειδή μεσολάβησε αυτό το διάστημα θα την χάσει και θα την αποκτήσουν οι άλλες ομάδες».