Ιωνικός: Το feedback που έχει πάρει η διοίκηση των Νικαιωτών από τον Άοσμαν είναι άκρως θετικό! Πολύ κοντά στην ανανέωση ο Σύριος.

Ο Αιας Άοσμαν φαίνεται πως αποφάσισε για το μέλλον του. Το Sportime αποκαλύπτει!

Ιωνικός: Το feedback που έχει πάρει η διοίκηση των Νικαιωτών από τον Άοσμαν είναι άκρως θετικό! Πολύ κοντά στην ανανέωση ο Σύριος.

Ο Άοσμαν δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά η απουσία του είχε να κάνει με έναν τραυματισμό, ο οποίος αν και αρχικά υπήρχαν φόβοι για κάτι σοβαρό, τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν, μετά την μαγνητική, στην οποία υποβλήθηκε. Ο Σύριος μέσος και mvp του φετινού Ιωνικού ταλαιπωρείται από ένα πολύ βαρύ διάστρεμμα αποφεύγοντας τα χειρότερα, όπως τονίζουν οι άνθρωποι του Ιωνικού.

Από κει και πέρα, το σήριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Άοσμαν, φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του, με την αίσθηση που υπάρχει να κάνει λογο για happy end.

Ο Άοσμαν που αποδείχθηκε αρκετά δύσκολος στις διαπραγματεύσεις, φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση του για την επόμενη μέρα και αυτή παραμένει άρρηκτα συνδεδεμένη με την ομάδα της Νεάπολης.

Όλα δείχνουν οτι Ιωνικός και ο Σύριος μεσοεπιθετικός θα πορευθούν μαζί και την επόμενη σεζόν, αν και για να κλείσει οριστικά το θέμα, πρέπει να πέσουν και οι υπογραφές. Οπότε, ναι μεν, αλλά και… μικρό καλάθι, μέχρι να ολοκληρωθεί και επίσημα το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Να θυμίσουμε οτι υπάρχει συμφωνία με τον Χουτεσιώτη, ο οποίος επίσης δεν έχει υπογράψει, αλλά και με τον Μύγα, με τον οποίο (και μόνο με αυτόν) έχουν πέσει οι υπογραφές.

Αντίθετα παρελθόν πρέπει να θεωρείται ο Γιάννης Κιάκος, με τον ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται κόντρα στον Παναιτωλικό για τελευταία φορά με τη φανέλα του Ιωνικού, αφού προς επιβεβαίωση του Sportime, έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΣ Γιάννινα!