Ο Κάνιας στο Ιωνικός - ΟΦΗ

Να εκμεταλλευτεί όσο καλύτερα μπορεί την έδρα του έως το φινάλε θέλει ο Ιωνικός.

Στο πρώτο από τα τρία εντός που είχε, το τρίποντο δεν ήρθε. Ωστόσο, ο Ιωνικός το πάλεψε, ήταν καλός κόντρα στον ΟΦΗ και θα μπορούσε τόσο να βρει το γκολ που έψαχνε όσο και να το δεχτεί.

Υπάρχουν άλλα δύο ματς στη Νίκαια μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας. Το πρώτο θεωρείται και το πιο κομβικό. Αντίπαλος ο Απόλλων Σμύρνης. Με νίκη εκεί, θα έχει γίνει ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα προς την παραμονή.

Εύκολο τίποτα δεν είναι και φάνηκε αυτό και στη Λαμία. Εκεί η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έβγαλε αντίδραση, έκανε το καλύτερο παιχνίδι της μέσα στο 2022 και πήρε τη νίκη. Στον Ιωνικό γνωρίζουν ότι θα πρέπει να παλέψουν.

Ιωνικός: Ερωτηματικό ο Κάνιας

Το αν ο Δημήτρης Σπανός αλλάξει σχηματισμό ή όχι, είναι κάτι που δεν έχει ξεκαθαρίσει. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του Κάνιας. Ο Ισπανός χαφ ένιωσε ενοχλήσεις στο ματς με τον ΟΦΗ και ακόμη δεν βρίσκεται στο 100%. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί και να παίξει. Η απόφαση θα παρθεί ανάλογα και με το πώς θα νιώθει ο Κάνιας στην προπόνηση της Τρίτης (22/2).

Εκείνος που υπολογίζεται είναι ο Λένις. Ο Κολομβιανός προτιμήθηκε να μείνει εκτός με τον ΟΦΗ κυρίως για να προστατευτεί. Δεν ήταν τόσο σημαντικός ο τραυματισμός του στην Τρίπολη. Ωστόσο, θεωρήθηκε καλύτερο να βρίσκεται σίγουρα στον αγώνα με τον Απόλλωνα και να μην υπάρξει ρίσκο με την επιβάρυνσή του.

Εάν δεν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, ο Λένις θα είναι διαθέσιμος. Μπορεί να ξεκινήσει ακόμα και βασικός, ενώ σε θέση να βγάλει μεγάλο μέρος του ματς είναι και ο Τουράμ. Επομένως, ο Σπανός έχει επιπλέον λύσεις και έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για το πώς θα τις αξιοποιήσει. Πολλές αλλαγές, πάντως, στο αρχικό σχήμα δεν αναμένονται.