Πανηγυρισμοί στο Ιωνικός - Βόλος

Ο Ιωνικός συνεχίζει τις επαφές του με ποδοσφαιριστές για να ανανεώσουν.

Τα ανοιχτά μέτωπα είναι πολλά στο κομμάτι των ανανεώσεων και ο Ιωνικός φιλοδοξεί να τα κλείσει το ένα μετά το άλλο. Υπάρχει και η σχετική αισιοδοξία πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θετική έκβαση θα έχουν όλες οι υποθέσεις.

Ο πρώτος που έκλεισε ήταν ο Γιώργος Μύγας. Ήταν σε αυτούς που ήθελε πολύ το κλαμπ να «δέσει» άμεσα γνωρίζοντας πως υπήρχε και άλλος ενδιαφερόμενος από τη Super League 1. Για την επόμενη διετία ο 28χρονος θα είναι κάτοικος Νίκαιας.

Εκτός απροόπτου ούτε ο Λευτέρης Χουτεσιώτης θα αργήσει να δώσει τα χέρια με τους διοικούντες. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ποσό που χωρίζει τις δύο πλευρές, είναι πάρα πολύ μικρό. Πρόκειται για έναν ακόμη εκ των πρωταγωνιστών αυτής της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Χοσέ Κάνιας εντάσσονται στην ίδια κατηγορία. Αμφότεροι έχουν ειδοποιηθεί να ανανεώσουν, έχουν ξεκαθαρίσει πως θα το πράξουν και ταυτόχρονα το οικονομικό δεν θα αποτελέσει αγκάθι. Θέλουν να συνεχίσουν να παίζουν ποδόσφαιρο και περνάνε καλά στην Αθήνα. Στους Νικαιώτες γνωρίζουν ότι μπορούν να έχουν ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο και όταν έρθει η στιγμή, το deal θα κλείσει.

Ο Ιωνικός θα επιχειρήσει να δέσει όσους έχουμε αναφέρει. Βιασύνη δεν υπάρχει, ενώ και τα οικονομικά δεδομένα θα παίξουν τον ρόλο τους για κάποιους. Με τα έως τώρα δεδομένα η πιο δύσκολη περίπτωση είναι ο Άιας Άοσμαν λόγω των απαιτήσεών του. Ωστόσο, ακόμα και για εκείνον εκφράζεται η πεποίθηση πως η χρυσή τομή θα βρεθεί γιατί και ο ίδιος θέλει να μείνει.