Λαμία - ΑΕΛ: Οριστική δικαίωση για τους Θεσσαλούς - Πότε θα γίνει το ματς

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League 1 απάλλαξε την ΠΑΕ ΑΕΛ από την πειθαρχική παράβαση, ορίζεται το ματς με τη Λαμία!

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League 1 απάλλαξε την ΠΑΕ ΑΕΛ από την πειθαρχική παράβαση, ορίζεται το ματς με τη Λαμία!

Ήταν αναμενόμενο και έγινε πράξη, καθώς ο αθλητικός δικαστής της Super League 1, Χριστόφορος Μάρκου, απάλλαξε την ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του αγώνα με τη Λαμία και διέταξε τον επανορισμό του.

Η Θεσσαλική ΠΑΕ δικαιώθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την υπόθεση ανάκλησης δελτίων των ποδοσφαιριστών της και πλέον, η Super League 1 θα προβεί σε ορισμό της αναμέτρησης.

Το καλεντάρι είναι αρκετά πιεσμένο και η μοναδική διαθέσιμη ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης είναι η Τετάρτη 10 Μαρτίου. Δηλαδή, πριν την τελευταία 26η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Λίγκας.

Θυμίζουμε ότι η Λαμία, την επόμενη Τετάρτη (3/3) έχει αγωνιστές υποχρεώσεις για το κύπελλο, όπου και θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση της Λίγκας

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση:

ΠΑΕ ΑΕΛ:«Με την παρούσα μας, σας ενημερώνουμε ότι ορίστηκε ημερομηνία προς συζήτηση  ενώπιον του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, της από 9-2-2021 Πειθαρχικής δίωξης κατά της ΠΑΕ Α.Ε.Λ., της από 9-2-2021 ενστάσεως της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. και της από 12-2-2021 παρεμβάσεως της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ,  η 23-2-2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30, κατά την οποία και καλείστε να παραστείτε»:

Απαλλάσσει την εγκαλουμένη από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. Διατάσσει τον επανορισμό του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΑΕΛ της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1 Ελλάδα της αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021.