Μανούσος: Ο 33χρονος επιθετικός αποκάλυψε το λογο που αποχώρησε από τον Ατρόμητο, επιβεβαιώνοντας το Sportime!

Aν και ο Ατρόμητος κατέθεσε πρόταση ανανέωσης, ο Γιώργος Μανούσος την αρνήθηκε, επιλέγοντας μετά από μια τετραετία, να αφήσει το Περιστέρι και να υπογράψει στη Λαμία.

Όπως αποκάλυψε το Sportime, o λόγος που οι δύο πλευρές δεν ανανέωσαν τη συνεργασία τους, δεν είχε καμία σχέση με το οικονομικό. Είχε να κάνει αποκλειστικά με τον ρόλο που θα είχε ο ίδιος στην ομάδα την επόμενη αγωνιστική σεζόν.Στον 33χρονο επιθετικός ξεκαθαρίστηκε οτι δεν θα είναι μεταξύ των πρώτων επιλογών. Οι δηλώσεις του Μανούσου στο Metropolis 95.5 επιβεβαίωσαν μέχρι κεραίας το ρεπορτάζ του Sportime.

«Ήμουν 4 χρόνια στον Ατρόμητο, με αγαπάνε, τους αγαπώ, έχω άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή. Έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον. Με την έλευση του νέου προπονητή μου είπαν ότι θα φέρει κάποιους δικούς του παίκτες και μπορεί να ήμουν δεύτερη επιλογή. Οπότε κοίταξα το συμφέρον μου. Δεν έχω να αποδείξω κάτι παραπάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επιθετικός από την Λέσβο.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online. Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

 

Διαβάστε επίσης

ΟΦΗ: Στη λίστα για τον «άσο» και ο Επασί!

Ιωνικός: Kοντά στην πρώτη της προσθήκη η ομάδα της Νίκαιας!

Η ζωή του Έρικσεν αλλάζει για πάντα: Θα του βάλουν βηματοδότη!