Μαρούπα

Όσα δήλωσε το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού

Η Ειρήνη Μαρούπα, παραχώρησε συνέντευξη, για τις «καταγγελίες» του ΟΣΦΠ εις βάρος του Ιβάν Σαββίδη και τις σχέσεις ΠΑΟΚ-Ξάνθης.

Το μέλος της ΕΕΑ τόνισε ότι δεν προκύπτει καμία εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη, ενώ σημείωσε ταυτόχρονα ότι… «Δεν απαγορεύεται να είναι κάποιος ιδιοκτήτης μιας ΠΑΕ και να γίνει ιδιοκτήτης γηπεδικών εγκαταστάσεων στις οποίες προπονείται άλλη ΠΑΕ»…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η Ειρήνη Μαρούπα:

«Δεν απαγορεύεται να είναι κάποιος ιδιοκτήτης μιας ΠΑΕ και να γίνει ιδιοκτήτης γηπεδικών εγκαταστάσεων στις οποίες προπονείται άλλη ΠΑΕ. Δεν υπάρχει απαγορευτικό σε κάτι τέτοιο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μόνο που καταφέρνουν είναι να ξυπνήσουν τη δύναμη του ΠΑΟΚ!

Θα μελετήσουμε την καταγγελία του Ολυμπιακού και ανάλογα θα πράξουμε, γιατί αυτό το θέμα δεν μπορεί να διαιωνίζεται και να ταλαιπωρεί το ποδόσφαιρο.

Έχω εντοπίσει κάποια θέματα στην μεταβίβαση μεριδίων της ΠΑΕ Ξάνθη κατά το παρελθόν, με συμμετοχή Πανόπουλου και Συγγελίδη, κάτι που πρέπει να συζητήσουμε, εδώ δεν εμπλέκεται κανένας Σαββίδης ή άλλος.

Όλα θα φανούν μετά τον ενδελεχή έλεγχο της καταγγελίας και τη συζήτηση στο συμβούλιο της Επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού. Δεν ξέρω εάν θα προλάβουμε έως τις 19 Δεκεμβρίου, είναι θέμα προέδρου…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ας μιλήσουμε για ποδόσφαιρο: Κυρίες και κύριοι, ο Ίνγκι Ίνγκασον!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram