×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μπαταγιάννης: «Σε καμία περίπτωση από τις 16 στις 12 ομάδες»


Sportime Team

Μπαταγιάννης: «Σε καμία περίπτωση από τις 16 στις 12 ομάδες»


Η πρόταση του Γιώργου Βασιλειάδη για μείωση των ομάδων της Super League σε 12 από την επόμενη αγωνιστική περίοδο δεν ήχησε καλά… στα αυτιά του Βαγγέλη Μπαταγιάννη.

Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού εξέφρασε την αντίθεση του με το συγκεκριμένο σχέδιο του υφυπουργού Αθλητισμού και τόνισε ότι πολλά θα ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή (29/6) στο ΔΣ της Super League.

Συγκεκριμένα, ο Μπαταγιάννης τόνισε:

«Έγινε μια συνάντηση σε θεσμικό επίπεδο, ήταν όλες οι ΠΑΕ. Ο Υπουργός μας εξέθεσε το σχέδιό του. Του έγιναν διευκρινιστικές και οσυαστικές ερωτήσεις έγινε ένας γόνιμος διάλογος. Βγήκαν θετικά και αρνητικά. Την Παρασκευή καλείται η Super League να πει τις απόψεις της και να αποφασίσει για το μέλλον της.

Αυτό που πρέπει να βελτιωθεί στην πρόταση είναι ότι από τη νέα σεζόν δεν μπορούν οι ομάδες να είναι 12. Θεωρώ ότι υπάρχουν λύσεις. Και εμείς βλέπουμε ότι πρέπει να γίνουν τομές στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση να πάμε από τις 16 στις 12 ομάδες.  Είναι ένα πρόβλημα το τηλεοπτικό και πρέπει να βρούμε λύση. Υπάρχει θέμα και δεν μπορεί να ξεκινήσουμε έτσι».

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras