Μπαταγιάννης: Σε πολύ δύσκολη θέση


Sportime Team

Μπαταγιάννης: Σε πολύ δύσκολη θέση


Μπορεί να μην είναι υπερβολή εάν πει κανείς πως ο Δημήτρης Μπαταγιάννης προέδρευσε για τελευταία φορά σε Διοικητικό Συμβούλιο της Super League την Παρασκευή (4/1).

Στη συνάντηση που έγινε για τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου, ήταν αρκετοί εκείνοι που δυσαρεστήθηκαν με τα όσα είπε ο Μπαταγιάννης. Κάποια στιγμή υπήρξε και ένταση.

Ο πρόεδρος της Super League ήταν ο μόνος που με αρκετή δόση ειρωνείας εξέφρασε την αντίθεσή του στην αποχή των διαιτητών. «Τι είστε; Συνδικαλιστικό όργανο; Κάνατε αποχή για τη Super League. Τα άλλα πρωταθλήματα είναι μία χαρά; Τα έχετε διαλύσει όλα. Η αποχή μας πήγε πίσω, ήταν μία λανθασμένη απόφαση. Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε τα ματς με καθυστέρηση ή να σηκώσετε πανό», τους είπε, ενώ επιτέθηκε και στον Βίτορ Μέλο Περέιρα λέγοντάς του ότι αθ έπρεπε να έχει ορίσει κανονικά διαιτητές για τη 15η αγωνιστική.

Από την πλευρά των διαιτητών η απάντηση που πήρε ήταν ότι «δεν είναι δυνατόν να σφυρίζαμε ενώ ένας συνάδελφός μας ήταν στο νοσοκομείο».

Με τη στάση του ο Μπαταγιάννης έκανε πολλούς διαιτητές να ψηφίσουν υπέρ του να συνεχιστεί η αποχή, κάτι που δυσαρέστησε πολλές ΠΑΕ. Γι’ αυτό έχουν ήδη αρχίσει οι διεργασίες για την αντικατάστασή του. Είναι πλέον έντονη η φημολογία πως στο επόμενο Δ.Σ. της Λίγκας θα κατατεθεί πρόταση μομφής.


Sportime Extras