×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Nova: “Ανακριβείς και παραπλανητικές αναφορές!”


Κώστας Παπαδόπουλος

Nova: “Ανακριβείς και παραπλανητικές αναφορές!”


Στελέχη της Nova σχολίασαν φερόμενες αναφορές συγκεκριμένων παραγόντων στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League.

Οπως καταγράφηκαν σε διάφορα δημοσιεύματα, σχετικά με την οικονομική κατάσταση της αλλά και τις πληρωμές των ΠΑΕ από την Nova, οι άνθρωποι του καναλιούκαναλιού διευκρίνιζαν τα παρακάτω:

* Δεν υπάρχει καμία οφειλή απέναντι στις ΠΑΕ που έχουν διμερή εμπορική συνεργασία  για το διάστημα έως τη διακοπή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας.

* Είναι αυτονόητο ότι το κανάλι δεν θα μπορούσε να προβεί σε καμία άλλη οικονομική καταβολή, από τη στιγμή που δεν διεξάγονται αγώνες και είναι άγνωστη η εξέλιξη και η ολοκλήρωση ή όχι του πρωταθλήματος.

Τα ίδια στελέχη υπενθύμιζαν προς κάθε κατεύθυνση, ότι οι παράγοντες του ποδοσφαίρου και ειδικά οι εμπορικοί συνεργάτες της οφείλουν σεβασμό στη Nova, το βασικό χρηματοδότη του ελληνικού ποδοσφαίρου για περισσότερα από 20 χρόνια, ιδιαίτερα, μάλιστα, σε αυτή τη συγκυρία της παγκόσμιας κρίσης και της νέας τάξης πραγμάτων που διαμορφώνεται εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Sportime Extras