Ο ΝΠΣ Βόλος και ο Άρης θα βρεθούν αντιμέτωποι σήμερα για την ένατη αγωνιστική της Super League 1, στο «Πανθεσσαλικό» στάδιο.

Ο ΝΠΣ Βόλος και ο Άρης θα κοντραριστούν στο «Πανθεσσαλικό» στάδιο. Διαιτητής θα είναι ο Καραντώνης και VAR o Ευαγγέλου.

Ο ΝΠΣ Βόλος και ο Άρης θα βρεθούν αντιμέτωποι σήμερα για την ένατη αγωνιστική της Super League 1, στο «Πανθεσσαλικό» στάδιο.

Οι «Κιτρινόμαυροι» την προηγούμενη αγωνιστική έχασαν με 2-1, από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οπότε σήμερα «καίγονται» για τους βαθμούς της νίκης. Καθώς μετά την αφαίρεση βαθμών που τους επιβλήθηκε, έχουν μόλις οχτώ πόντους και βρίσκονται στην δέκατη θέση.

Στα αγωνιστικά θέματα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε αποστολή χωρίς τον Μάνο, με μέσα όμως τον Λούμορ.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους, την όγδοη αγωνιστική έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τον Ιωνικό στην Νεάπολη. Οπότε φιγουράρουν στην τέταρτη θέση της κατάταξης και θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, στην οποία έχουν ηττηθεί μόνο από την ΑΕΚ.

ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ δεν θα έχει στην διάθεση του για τον σημερινό σπουδαίο αγώνα τον Πουρίτα.

Ο αγώνας ΝΠΣ Βόλος – Άρης που είναι προγραμματισμένος για σήμερα στις 17:15, θα τον διευθύνει ο Δημήτρης Καραντώνης από τον σύνδεσμο Ημαθίας. Ενώ VAR θα είναι Άγγελος Ευαγγέλου από τον σύνδεσμο Αθηνών.