Ο Άρης, ο Ολυμπιακός, ο Λίντσεϊ Ρόουζ και οι συνταρακτικές αποκαλύψεις από το SDNA για τη μετακίνησή του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης στη Λέγκια Βαρσοβίας.

Ανακαλύφθηκε το… σοκαριστικό από το SDNA σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση του Λίντσεϊ Ρόουζ και τη μετακόμισή του από τον Άρη, στη Λέγκια Βαρσοβίας. Ενδιάμεσος σταθμός ο Ολυμπακός.

Ο Άρης, ο Ολυμπιακός, ο Λίντσεϊ Ρόουζ και οι συνταρακτικές αποκαλύψεις από το SDNA για τη μετακίνησή του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης στη Λέγκια Βαρσοβίας.

Μισό λεπτό να κάνουμε μια σούμα για το τι διαβάσαμε. Συνταρακτική αποκάλυψη από το SDNA. Σκάνδαλο! Ωραίες αυτές οι πομπώδεις εκφράσεις αλλά να ξέρουμε και τι λέμε. Δεν ισχύει ότι το συνταρακτικό, ούτε το σκάνδαλο. Ας μιλήσουμε λίγο επί της ουσίας, διότι σήμερα δεν γίναμε σοφότεροι από αυτή την ιστορία.

Ο Ολυμπιακός και ο Άρης έχουν πολύ καλές σχέσεις. Αυτό δεν το λέει το Sportime, δεν το έχει υπονοήσει το SDNA, δεν αποδεικνύεται από καμία μεταγραφική κίνηση του Ρόουζ. Το έχει αναφέρει σε συνέντευξη Τύπου ο Θεόδωρος Καρυπίδης. Απλά και ξεκάθαρα. Αυτό σαν φαινόμενο είναι υπαρκτό, δεδομένο και σίγουρο,. Ενοχλεί και μάλιστα πολύ τους οπαδούς του Άρη. Περνάει, μάλλον, αδιάφορο στους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Τα σενάρια που υπάρχουν είναι συγκεκριμένα. Το πιο πιθανό είναι πως ο Λίντσεϊ Ρόουζ είχε δηλωμένο δελτίο στην ΕΠΟ και στην ομάδα να αναγράφεται «Ολυμπιακός». Προφανώς για να αγωνίζεται στον Άρη, αγωνιζόταν νόμιμα, ως δανεικός. Οι διαιτητές που επέβλεπαν τα δελτία ξέρουν καλύτερα. Μπορούν να ρωτήσουν στο SDNA κάποιους από αυτούς. Καλύτερη πηγή θα ήταν από την εγκυρότατη πληροφορία από Πολωνία μεριά.

Το δεύτερο σενάριο είναι κάτι που συμβαίνει κατά κόρον στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πλέον και έχει να κάνει με την εξισορρόπηση του financial fair play. Πολλές ομάδες συνεργάζονται με άλλες πριν από μια μεταγραφή ή στη διάρκεια μία σε εξέλιξη προκειμένου να υπάρξει οικονομική ισορροπία στο ζύγι. Θα δείτε συνεργασίες επιπέδου Μίλαν – Ίντερ, όχι απλά Άρη – Ολυμπιακού.

Στην ουσία όμως. Το ζήτημα δεν είναι νομικό, είναι ηθικό. Άρα τι θέση να πάρει ακριβώς η Κυβέρνηση; Να πει η ΕΠΟ; Ποιος να μιλήσει; Είναι μια ιστορία που αποτελεί μια πάσα πάρε – βάλε σε όλα τα επικοινωνιακά όργανα Ολυμπιακού και Άρη να θυμίσουν την ιστορία της πολυιδιοκτησίας και όχι μόνο!

Αλλά ας πούμε για την οικονομία της συζήτησης πως η Λέγκια πήρε τον Ρόουζ από τον Ολυμπιακό. Αν και η ανακοίνωσή της αναφέρει πως αποκτήθηκε από τον Άρη. Κάνε την αποκάλυψη από την κάρτα μεταβολών, ή ακόμα καλύτερα (διότι και η κάρτα μεταβολών να βγει πάλι δεν αποδεικνύει κάτι παράνομο) κάνε την αποκάλυψη αγαπητό SDNA ενόσω ο Ρόουζ είναι ακόμα παίκτης του Άρη. Εκεί θα είχε και περισσότερο νόημα σε επίπεδο εντυπώσεων.

Διαβάζουμε στα άρθρα επίσης του SDNA «ενώ όλοι ξέραμε». Και γιατί δεν το γράφαμε; Να έχει νόημα δηλαδή και η συνταρακτική αποκάλυψη. Αλλιώς θα θυμίζει την παροιμία με το βοσκό, τον λύκο και τα πρόβατα…

 

Διαβάστε επίσης

Άρης: Ούτε στο γήπεδο θα πατάει ο Κώστας Μήτρογλου…

Άρης: Οπαδοί του έξω από την ΕΠΟ. «Mε -6 η ΔΕΘ δεν θα γίνει»!

Media: ΠΑΟΚ, Κύπελλο Ελλάδας και Super League 2