×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΟΦΗ – Πλατανιάς: Πέναλτι-ανέκδοτο ο Κομίνης


    Sportime Team

ΟΦΗ – Πλατανιάς: Πέναλτι-ανέκδοτο ο Κομίνης


Μία κατηγορία παιζόταν στο ΟΦΗ – Πλατανιάς. Δεδομένα, λοιπόν, οποιοδήποτε διαιτητικό λάθος θα ήταν ασυγχώρητο. Έγινε, όμως, από τον… γνωστό πρωταγωνιστή. Ο Γιώργος Κομίνης φυσικά.

Δεν χρειάστηκε να περάσει ούτε δεκάλεπτο για να κάνει αισθητή την παρουσία του ο ρέφερι από τη Θεσπρωτία. Ο ίδιος άνθρωπος που πέρυσι τίναξε ένα ματς στον αέρα στην Τούμπα με το «μέτρησε», «δεν μέτρησε» στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Εκείνος που έλεγε μετά ότι σταματάει τη διαιτησία…

Ο Κομίνης, λοιπόν, έκλεψε τις εντυπώσεις μόλις από το 9′. Ο Ποζατζίδης με τάκλιν παίρνει πεντακάθαρα την μπάλα από τον Σάσι. Τι έδωσε ο ρέφερι; Πέναλτι! Κατάφερε να κάνει λάθος σε φάση που δεν χρειαζόταν καν ριπλέι.

Ήταν απολύτως λογικό να ξεσπάσουν σε διαμαρτυρίες οι Χανιώτες. Έξαλλος ο Ποζατζίδης που γνώριζε ότι είχε πάρει την μπάλα, πολλές οι αντιδράσεις και από τους υπόλοιπους. Ανένδοτος, όμως, ο Κομίνης, ο οποίος συνέχισε να δείχνει βούλα. Δεν παρενέβη ούτε ο πρώτος βοηθός. Κάποιοι πήγαν πάνω του μήπως και αλλάξει άποψη, αλλά αυτό δεν συνέβη. Όλα αυτά σε ματς που έκρινε το ποιος θα παίζει του χρόνου στη Super League.

Για την ιστορία, το πέναλτι εκτελέστηκε δύο λεπτά μετά. Το πήρε πάνω του ο Νέιρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.

Το πέναλτι που δόθηκε στο ΟΦΗ – Πλατανιάς


Τελευταία Νέα