Ολυμπιακός -Παναθηναϊκός: Μετά από μια εκτέλεση κόρνερ, οι δύο παίκτες ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο

Ολυμπιακός - ΠαναθηναΪκός: Οι δύο παίκτες ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο και αφορμή αποτέελσε ένα μπλοκάρισμα της μπάλας από τον Μπρινιόλι

Ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός χωρίς νεύρα γίνεται; Δεν γίνεται! Χαρακτηριστικό παράδειγμα το… μανούριασμα ανάμεσα στον Τικίνιο και τον Σάρλια.

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο στο αιώνιο ντέρμπι τα αίματα άναψαν σε μια κατά τ’άλλα ανύποπτη φάση. Ο Α. Καμαρά εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Τικίνιο πήδηξε για την κεφαλιά, ο Μπρινιόλι βγήκε για να μπλοκάρει, αλλά χρειάστηκε δεύτερη προσπάθεια, καθώς η μπάλα του έφυγε από τα χέρια.

Στο μεσοδιάστημα, ο Σβόνιμιρ Σάρλια έβαλε το σώμα του για να προστατέψει την μπάλα από τα πόδια των παικτών του Ολυμπιακού, κάτι που ενόχλησε τον Τικίνιο. Αμέσως, ο Βραζιλιάνος ζήτησε τα ρέστα από τον Κροάτη, με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν και να ηρεμούν τα πνεύματα.

Όπως φάνηκε από το ριπλέι, ο παίκτης του Παναθηναϊκού είχε δίκιο, καθώς δεν έκανε κάτι το αντιαθλητικό. Ο Σλάβκο Βίντσιτς, ο Σλοβάκος διαιτητής, που είχε ξεκάθαρη εικόνα της φάσης τους κάλεσε κοντά του και τους προειδοποίησε να ηρεμήσουν, με τον Κροάτη αμυντικό του τριφυλλιού πάντως να έχει πραγματοποιήσει κάποια σκληρά μαρκαρίσματα στο πρώτο μέρος στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στη φετινή Super League.

Οι δύο ομάδες έχουν χάσει ευκαιρίες με τον Ολυμπιακό να είναι αυτός που έχασε τη μεγαλύτερη στο ματς, όταν ο Τικίνιο αστόχησε με κεφαλιά σε κενή εστία από δύσκολη θέση.