Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης: Ιδανικά έκλεισε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Με γκολ του Καρλίτος στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Παναθηναϊκός έκλεισε ιδανικά το 1ο ημίχρονο κόντρα στον Απόλλωνα

Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης: Ιδανικά έκλεισε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Ματέους Βιτάλ ήταν με διαφορά ο κορυφαίος των 45 λεπτών, καταγράφοντας κάποιες απλές αλλά μαγικές ενέργειες.

Μία τέτοια έκανε στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, καθώς απέφυγε δύο αντιπάλους και προώθησε ιδανικά στον Χουάνκαρ που στο μεταξύ είχε προσεγγίσει τα αντίπαλα καρέ.

Ο Ισπανός μπακ σέντραρε από αριστερά προς την καρδιά της περιοχής του Απόλλωνα, ο Καρλίτος κοντρόλαρε τόσο όσο χρειαζόταν για να σιγουρέψει τη δεύτερη επαφή.

Μία επαφή που μετουσιώθηκε σε γκολ, το οποίο έβαζε τον Παναθηναϊκό για τα καλά σε θέση οδηγού εν όψει του δευτέρου ημιχρόνου.

Κι αν μας επιτρέπετε μία, πολύ πρόωρη, παρατήρηση: Ο Βιγιαφάνιες είχε αποκτηθεί πέρυσι για να κάνει τη δουλειά που δείχνει ότι… κατέχει ο Βιτάλ. Ή τουλάχιστον ένα μέρος της δουλειάς. Ο Βραζιλιάνος, όμως, μέσα σε ένα ημίχρονο έχει ενθουσιάσει το κοινό της Λεωφόρου. Αν συνεχίσει έτσι, ο Αργεντινός θα ξεχαστεί γρήγορα…

Απολαύστε την ενέργεια του Βιτάλ και το 2-0:

 

Διαβάστε ακόμη:

Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης: Το LIVE του αγώνα

Παναθηναϊκός: «Κλειστές οι θύρες 13-14 της Λεωφόρου για λόγους δημόσιας ασφάλειας»

Όλος ο Τύπος συμφωνεί σήμερα για τον Παναθηναϊκό!