×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Δεν είμαστε αντίπαλοι…»


    Sportime Team

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Δεν είμαστε αντίπαλοι…»


Το δικό του μήνυμα έστειλε ο ΠΣΑΠ ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός που θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 20:30.

Ο σύνδεσμος ποδοσφαιριστών διοργάνωσε εκδήλωση με ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Θεοφάνης Μαυρομάτης και Γιάννης Μπουζούκης έδωσαν το «παρών» στο 7ο δημοτικό σχολείο της Αγίας Παρασκευής.

Παράλληλα έβγαλε ανακοίνωση τονίζοντας το μήνυμα ενότητας ενόψει του «αιώνιου» ντέρμπι:

«Δεν είμαστε αντίπαλοι, είμαστε συναγωνιστές, με κοινό όραμα να γίνει το ποδόσφαιρο ένα με την κοινωνία. Γιατί για εμάς αν το ποδόσφαιρο δεν δίνει στην κοινωνία, δεν έχει και λόγο ύπαρξης.

Σε μερικές ημέρες θα διεξαχθεί το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και ως Π.Σ.Α.Π. στέλνουμε το «μήνυμα» πως ο αθλητισμός αποπνέει χαρά, ευχαρίστηση και υγεία. Το μίσος, η βία και οι διαχωρισμοί δεν έχουν θέση ανάμεσά μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Βαλμπουενά: «Για αυτά τα βράδια ήρθα»

Στο πλαίσιο αυτό παίκτες και των δύο ομάδων, πιο συγκεκριμένα οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Θεοφάνης Μαυρομάτης και Γιάννης Μπουζούκης, επισκέφθηκαν σήμερα το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής και μίλησαν στους μικρούς μαθητές, για την αξία να συνυπάρχουμε ειρηνικά εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων. Ανεξαρτήτως της ομάδας που υποστηρίζουμε.

Η ανταπόκριση που υπήρξε μας δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξούμε πως το μέλλον μπορεί να γίνει καλύτερο και πρόθεσή μας είναι να επισκεφθούμε το επόμενο διάστημα, όσα περισσότερα σχολεία μπορούμε. Εκεί όπου διαμορφώνονται οι «κυψέλες» της αυριανής μας κοινωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Παναθηναϊκός: Ο Δώνης «έδειξε» τον Περέα!

Ο Π.Σ.Α.Π. θέλει να ευχαριστήσει τον Διευθυντή και τους Δασκάλους του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής για τη φιλοξενία που μας παρείχαν, τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που αποδέχθηκαν το κάλεσμά μας, τις ομάδες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για τη συνεργασία τους και φυσικά τους μικρούς μας φίλους και τους κηδεμόνες τους, που αγκάλιασαν το εγχείρημα.

Γιατί αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα…».

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram