×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Κόρχουτ


    Λευτέρης Παυλίδης

Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Κόρχουτ


Ο Μιχάι Κόρχουτ είναι στη λίστα του Άγγελου Χαριστέα με τα ονόματα ποδοσφαιριστών που η διοίκηση θέλει να παραμείνουν και την επόμενη σεζόν στο Κλεάνθης Βικελίδης, ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime εμπλέκεται και ο Παναθηναϊκός!

Ο Ούγγρος μπακ ήρθε τον Ιανουάριο του 2019 στα μέρη μας, και φέτος είναι βασικός, αναντικατάστος και… ακούραστος, έχοντας αγωνιστεί στα 22 από τα 26 παιχνίδια πρωταθλήματος. Τα 20 εξ αυτών γεμάτα 90λεπτα, αφού αντικαταστάθηκε μόλις δύο φορές (Πανιώνιο, Παναιτωλικό).

Το συμβόλαιό του είναι τέτοιο που ο Θόδωρος Καρυπίδης μπορεί να καλύψει και μεταξύ των δύο πλευρών έχει γίνει μια… φιλολογική συζήτηση που θα αποκτούσε ουσία, αν δεν προέκυπτε ο κορονοϊος που έχει βάλει άνω τελεία σε οτιδήποτε αθλητικό και δη ποδοσφαιρικό στη χώρα.

Η ανανέωσή του έμοιαζε σχετικά εύκολη, αλλά το τελευταίο διάστημα προέκυψαν νέα δεδομένα που δυσκολεύουν το πράγμα.

Πριν σταματήσουν τα πάντα, το όνομα του Μαγυάρου αριστερού μπακ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime, είναι σημειωμένο και στο μπλοκάκι των ανθρώπων του Παναθηναϊκού που ήδη έχουν αποκτήσει, προς επιβεβαίωση του Sportime, τον Φραν Βέλεθ.

Στα… αφτιά του Κόρχουτ έχουν φτάσει τα περί ενδιαφέροντος που έχει δείξει ο Παναθηναϊκός την… αφεντιά του, αλλά η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, δεν επέτρεψε να παιχθούν περισσότερα… επεισόδια στο φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών.

Πάντως, όπως και να ‘χει και με… ψαλίδι στο μπάτζετ των «πρασίνων» (και όχι μόνο) την επόμενη σεζόν, το κασέ του Ούγγρου δεν είναι εκτός προϋπολογισμού, γεγονός που ανεβάζει αρκετά τον βαθμό δυσκολίας όσον αφορά την ανανέωση του με τον Άρη.

Στη Θεσσαλονίκη γνωρίζουν ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές τους, ενδιαφέρουν κι άλλους συλλόγους, αλλά επί της παρούσης δεν ασχολούνται. Όταν θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή, αισιοδοξούν ότι θα τον πείσουν να μείνει στο Βικελίδης και την επόμενη σεζόν.

Αν όχι, πάνε για άλλα, όπως συνέβη και στην περίπτωση Βέλεθ, αφού όπως τονίζουν, ουδείς αναντικατάστατος.

Aν παραμείνει ο Μιχάι Κόρχουτ, οι «κιτρινόμαυροι» θα ψαχτούν για ακόμα έναν παίκτη που θα τον πλαισιώσει στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά θα μπορεί παράλληλα να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός.


Τελευταία Νέα