Ο Φλόρες πανηγυρίζει στο Παναιτωλικός - Ατρόμητος

Τρομερό γκολ πέτυχε ο Ντέιμπι Φλόρες στο Παναιτωλικός - Ατρόμητος

Καλύτερο ξεκίνημα δύσκολα θα περίμενε κανείς στο ΠαναιτωλικόςΑτρόμητος εάν είναι οπαδός των φιλοξενούμενων ή απλός θεατής. Κάθε ματς που αρχίζει με γκολ, ενθουσιάζει τον κόσμο και ειδικά όταν είναι τέτοιας ομορφιάς όπως του Ντέιμπι Φλόρες.

Θεωρητικά αυτά τα παιχνίδια της Super League 1 είναι κλειστά. Διάθεση για ρίσκο δεν υπάρχει και ο ένας φοβάται τον άλλον. Μόνο που το Παναιτωλικός – Ατρόμητος θα εξέπληξε αρκετούς με το γκολ στο 3′. Ούτε ο σκόρερ ήταν συνηθισμένος, αφού ο Φλόρες βρήκε δίχτυα μόλις για δεύτερη φορά φέτος. Πάντως και η πρώτη στο Αγρίνιο ήταν με τον 25χρονο να βάζει άλλο ένα εντυπωσιακό γκολ.

Το προηγούμενο, με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ήταν μία βολίδα. Αυτό με τον Ατρόμητο ένα εντυπωσιακό γυριστό στην κίνηση. Με το που του πήγε η μπάλα όπως την ήθελε, ο Φλόρες δεν το πολυσκέφτηκε. Έπιασε το σουτ και έβαλε μπροστά στο σκορ στην ομάδα του. Σπάνιας ομορφιάς τέρμα το συγκεκριμένο.

Από εκεί και πέρα, πολλά μπορεί να πει κανείς για τους φιλοξενούμενους στο συγκεκριμένο γκολ. Ο Στρούγγης δεν διώχνει όπως θα έπρεπε, οι χαφ κοιτούν όλοι τους τι κάνει ο σκόρερ (σ.σ. ο Ντένιτς ήταν πιο κοντά), ενώ το κερασάκι στην τούρτα μπαίνει από τον Πίριτς. Η αντίδρασή του δεν ήταν η ενδεδειγμένη.