Η Super League ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης (6/5) ότι η σαββατιάτικη (8/5) αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης αναβάλλεται οριστικά.

Ήταν αναμενόμενο, έγινε και επίσημο, καθώς αναβλήθηκε η αναμέτρηση car.gr ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ το προσεχές Σάββατο (8/5).

Μετά τα πέντε κρούσματα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστές που προέκυψαν μετά την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας

«Ανακοινώνεται ότι κατόπιν και σχετικής απάντησης της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. και του ΕΟΔΥ, ο αγώνας Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ημέρας των Playouts του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Παράλληλα, βάσει όσων προβλέπονται, έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.

Ομοίως, κατ’ εφαρμογή των σχετικών άρθρων του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων, αναστέλλονται οι προπονήσεις της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ».